Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині попередили, що РФ може влаштувати «полювання» у їх країні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині попередили, що РФ може влаштувати «полювання» у їх країні

Після того, як в Іспанії був вбитий російський льотчик Максим Кузьмінов, в Німеччині заявили, що РФ може організувати «полювання» на біженців із Росії, які знаходяться в їх країні, повідомляє Bild

26 лютого 2024, 19:15
Поділіться публікацією:

За інформацією видання, в Німеччині з початку 2022 року отримали політичний притулок 1900 росіян. Саме вони, на думку журналістів, на даний момент піддаються найбільшому ризику через свою діяльність спрямовану проти війни з Україною чи захисту прав людей та боротьбу за демократію в Росії.

У Німеччині попередили, що РФ може влаштувати «полювання» у їх країні

Ненсі Фрезер

При цьому в правоохоронних органах Німеччини повідомили виданню, що російськими спецслужбами та їх агенти дійсно можуть готуватися операції з викрадення і навіть вбивства своїх громадян за кордоном.

Як підкреслила очільниця МВС Ненсі Фрезер, ті люди, які виступають проти режиму російського диктатора Володимира Путіна наражаються на небезпеку, яка є насправді великою. За її словами, деякі росіяни знайшли політичний притулок у Німеччині, і країна зараз робить усе для того, щоб ці люди і надалі були в безпеці.

"Ми знаємо, що розпалювач війни Путін не зупиниться ні перед чим",
- підкреслила Ненсі Фезер.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у Головному управлінні розвідки МОУ підтвердили загибель 28-річного російського пілота Максима Кузьмінова, який викрав у Збройних сил РФ вертоліт Мі-8 та перегнав його до України. "Можемо підтвердити факт смерті", — заявив представник ГУР Андрій Юсов. Перед тим іспанські медіа повідомляли про те, що в містечку Ла-Вільяхойоса в Аліканте знайдено тіло розстріляної особи, яка, ймовірно, є російським льотчиком.  

А кремлівське видання Il Corrispondente написало, що Кузьмінов був застрелений 12 пострілами, а потім його переїхало авто вбивць. Також пропагандистські ЗМІ писали, що на тілі чоловіка було нібито знайдено 100 000 євро. 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини