Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині пригрозили Путіну своєю армією і не лише
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині пригрозили Путіну своєю армією і не лише

Зігмар Габріель закликає до більш жорсткої позиції

12 червня 2024, 20:56
Поділіться публікацією:

Екс-міністр закордонних справ Німеччини  Зігмар Габріель закликає застосовувати  більш жорсткий  підхід  до РФ. Він зазначив, що коли буде загроза, що Україна програє  війну, "з розмови" не можна відкидати і участь в ній німецьких солдатів.

У Німеччині пригрозили Путіну своєю армією і не лише

Зігмар Габріель (фото з відкритих джерел)

"Я не думав, що мені доведеться це говорити: але нам доведеться знову перемогти Росію так, як ми це зробили з Радянським Союзом у холодній війні. Путін має усвідомити, наскільки ми серйозні… Нам потрібен чіткий сигнал Путіну: припиніть цю війну – чи ми передамо її вам", — оприлюднило  його  коментар  ntv.de.

Зігмар Габріель додає, що не давав би обіцянки  президенту РФ Володимиру Путіну, що влада Німеччини  не закриватиме небо над Україною німецькими системами протиракетної оборони "за допомогою Бундесверу".

"Ніхто не хоче вести Бундесвер у війну. Але якщо зросте небезпека того, що Україна програє, то це також зруйнує наше нинішнє життя у мирі та безпеці в Європі", — говорить  Габріель.

Політик  продовжив, що загарбницький  план Путіна вже давно вийшов за межі України

"От чому нам доводиться протистояти Росії набагато жорсткіше, ніж досі", — пояснює він.

 Політик  продовжив, що союзникам  не потрібно  повідомляти ворогів про те, що він буде робити далі.

"Якщо існує серйозний ризик того, що Україна програє війну, я не виключав би нічого з розмови з російським президентом… дивна західна тактика — завжди публічно інформувати ворога про те, чого ми не робитимемо… Війна завжди має небезпеку ескалації. Але я більше боюся ескалації, яку спровокує наша слабкість", — каже Габріель.

Політик закликає колег на  Заході до подвійної стратегії.

"Протистояти Путіну залізною ногою і водночас шукати формати дискусій і, таким чином, шляхи виходу з війни… Крім конференції у Швейцарії, існує необхідність другої мирної конференції, в якій братимуть участь і російські співрозмовники. Заходу та Україні потрібні США як ведуча держава, "Російський Альянс" має очолити Китай", — завершив він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Німеччині пояснили, що буде, якщо західна зброя буде знищувати російські літаки на території РФ

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

кпа

12 червня 2024, 22:34

https://t.me/hamster_kombAt_bot/start?startapp=kentId498958733

Ігор

12 червня 2024, 21:27

Як ви збираєтесь перемагати того, з ким ви досі торгуєте і його товари також йдуть через Україну і на їх транзити заробляють юдеї? З ним також торгують ваши партнери. Зібрались перемагати, то робіть це чесно. Припиняйте всі відносини. Та й без приниження клоунським переможцем та корумпованими погрозами. Злом Зло не перемагають. Брехнею і корупцією - справедливість не відновлюється. Не працює: "Він сучий сину, але він наш сучий сину"!


Новини