Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині розповіли, чи закриє НАТО небо над Україною після вибуху в Польщі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині розповіли, чи закриє НАТО небо над Україною після вибуху в Польщі

Німеччина та партнери НАТО не розглядають можливість запровадження безпольотної зони над Україною

16 листопада 2022, 15:46
Поділіться публікацією:

Партнери НАТО та Німеччина навіть після інциденту з падінням ракети в Польщі, не розглядають можливість запровадження безпольотної зони над Україною. Таку заяву зробив представник президента Німеччини, повідомляє The Guardian.

У Німеччині розповіли, чи закриє НАТО небо над Україною після вибуху в Польщі

НАТО не закриватиме небо над Україною після (фото з відкритих джерел)

У Німеччині вкотре заявили, що закриття неба над Україною нібито може створити загрозу прямої конфронтації між РФ та НАТО.

"Разом з усіма нашими союзниками ми погоджуємося з тим, що хочемо уникнути подальшої ескалації цієї війни в Україні", — сказав представник Німеччини.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що з'явилася офіційна реакція НАТО щодо ситуації з ракетою. У НАТО пройшли термінові консультації щодо падіння ракет на території Польщі. У Північноатлантичному альянсі заявили, що, за попередньою інформацією, в Польщі впала ракета української ППО, але провини України в цьому немає.У НАТО вважають, що на сьогодні немає жодних підтверджень, що інцидент у Польщі став результатом навмисних дій. Крім того, союзники з НАТО погодилися, що залишаються пильними та спокійними, більше координують свої дії.Зазначимо, у другій половині дня 15 листопада, під час масованої ракетної атаки України російськими окупаційними військами, у польському селі Переводів Люблінського воєводства за 5 км від кордону з Україною пролунав вибух на території зернопереробного підприємства. Загинуло двоє людей.

 Також "Коментарі" писали про те, що Україна в РНБО зробили заяву щодо вибуху у Польщі. Українська сторона просить партнерів надати дані, на основі яких дійшли висновку, що на території Польщі впала ракета з української ППО. У повідомленні йдеться, що Україна виступає за спільне розслідування, аби детально вивчити інцидент, що трапився в Польщі. Окрім цього, в Україні готові надати докази російського сліду, що у них наявні.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини