Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині розповіли, чи знімуть санкції з Росії, якщо в країні розпочнуться протести
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині розповіли, чи знімуть санкції з Росії, якщо в країні розпочнуться протести

У МЗС Німеччини попередили Москву, що газовий шантаж не спрацює

1 вересня 2022, 10:05
Поділіться публікацією:

Навіть якщо громадяни Німеччини будуть виходити на протести, виступаючи проти стрімкого підвищення цін на електроенергію, уряд Німеччини у своєму рішенні буде непохитним і не переглядатиме позицію щодо Росії – санкції ніхто не зніме і не послабить їх. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на виступ міністра закордонних справ Анналени Бербок на Forum 2000 у Празі.

У Німеччині розповіли, чи знімуть санкції з Росії, якщо в країні розпочнуться протести

Німеччина. Фото: з відкритих джерел

Глава МЗС Німеччини наголосила, що вона від імені німецького уряду готова заявити, що українці можуть бути впевнені у Німеччині. Берлін буде з українським народом рівно стільки, скільки цього буде потрібно. Навіть якщо всередині самої Німеччини з'являтимуться незадоволені громадяни, які виступатимуть проти підвищення цін на електроенергію, це не змусить владу ФРН зняти санкції з Росії.

Бербок підкреслила, що ЄС дуже хоче, щоб війна в Україні закінчилася, щоб це сталося якнайшвидше, але поки що бойові дії продовжуються – санкції проти Росії діятимуть.

Анналена Бербок визнала, що під час зими владі Німеччини доведеться дуже непросто, але Берлін готовий до таких викликів і вже передбачив соціальні виплати для тих німців, які не зможуть заплатити високі тарифи на електроенергію.

Дипломат зазначила, що шляхом зняття санкцій із Росії ніхто не піде. І санкційний тиск діятиме навіть узимку, незважаючи на всі складнощі, які чекають на Європу. Європа має знайти вирішення соціальних проблем без зняття санкцій з РФ. За словами Бербок, Росія розраховує на те, що об'єднана Європа розколиться на тлі проблем в енергетичному секторі, але це марно, бо нічого такого не станеться.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у США розповіли, де Росія задіє 3-й армійський корпус в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини