Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині розповіли, чого Путін зараз прагне більше всього
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині розповіли, чого Путін зараз прагне більше всього

Президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр вважає, що Путін хоче, щоб світ забув про Україну, але такої "послуги" не буде

15 листопада 2023, 16:38
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін цілком серйозно вірить у те, що йому вистачить сил змусити світ забути про війну в Україні, через втому від війни вбити в голови союзників України, що краще відмовитися від підтримки українського народу. Але Німеччина не допустить, щоби плани російського диктатора здійснилися. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайєр, повідомляє "Tagesschau".

У Німеччині розповіли, чого Путін зараз прагне більше всього

Франк-Вальтер Штайнмаєр. Фото з відкритих джерел

Президент Німеччини в ході свого виступу на конференції німецько-українського муніципального партнерства в Лейпцигу розповів, що Україна зараз особливо потребує підтримки, коли почався конфлікт на Близькому Сході, а війна в нашій країні більше не отримує належної уваги.

"Розрахунок Путіна полягає в тому, що світ має забути про Україну. Німеччина не повинна і не надаватиме російському президентові таку послугу", — сказав Штайнмайєр.

Глава німецької держави запевнив, що Берлін не звикатиме "до незаконної та нелюдської агресивної війни Росії".

За словами Штайнмаєра, загроза з боку російського режиму нависла не лише над Україною, а й над сусідніми країнами.

Читайте також на порталі "Коментарі" — до кінця 2023 року Україна отримає ще дві системи протиповітряної оборони IRIS-Т від Німеччини для захисту цивільної та енергетичної інфраструктури від російських ударів узимку. Таку заяву зробив посол Німеччини в Україні Мартіа Єгер під час спеціального заходу NV "Формула успіху України".

Також видання "Коментарі" повідомляло — Німеччина викупить у Швейцарії свої танки Leopard 2: чи отримає їх Україна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини