Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині українець різав людей посеред вулиці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині українець різав людей посеред вулиці (ФОТО)

Українець порізав охоронців пабу, які попросили його одягнути маску

3 липня 2021, 22:40 comments1276
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Німеччині громадянин України скоїв збройний напад. Про це повідомляє видання Bild.

У Німеччині українець різав людей посеред вулиці (ФОТО)

Українець влаштував різанину в германии. фото Blind

Як стало відомо, інцидент стався в німецькому місті Магдебург. Велика кількість уболівальників зібралася в пабі під назвою Unitheke, щоб подивитися матч чемпіонату Євро-2020 між Швецією та Україною.

На вході в заклад охоронці попросили українця одягнути медичну маску через карантинних обмежень в Німеччині. Між охоронцями та зловмисником розгорівся конфлікт, в ході якого 41-річний українець вдарив одного з охоронців ножем, а потім спробував сховатися з місця події. Його наздогнав другий працівник пабу, проте в ході бійки, також отримав ножові поранення.

Співробітникам правоохоронних органів вдалося затримати порушника, який знаходився на сусідній площі. За словами очевидців, затриманий поводився неадекватно і кричав, що повернеться і доб'є охоронця. Працівники пабу були доставлені в лікарню прибули на місце події медиками.

У Німеччині українець різав людей посеред вулиці (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в німецькому місті Вюрцбург зловмисник зарізав трьох жінок прямо в центрі міста, ще семеро людей постраждало. Правоохоронцям довелося застосувати вогнепальну зброю проти порушника. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання "Коментарі" інформувало про те, що в селі Солонка, що у Львівській області шкільна вчителька загрожувала ножем своєму учневі. Жінка змушувала підлітка з'їсти паперовий літачок і розмахувала перед ним ножем, раджу заповнювати зошит власною кров'ю. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

3 липня 2021, 22:13

Дурень конченный. Компрометирует всю нацию, стыдно за такого выродка.

Янычар

3 липня 2021, 21:45

это был активист, выпускаем сразу


Новини