Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині виступили зі звинуваченнями на адресу Путіна. У чому його підозрюють
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині виступили зі звинуваченнями на адресу Путіна. У чому його підозрюють

Віце-голова парламентської групи "Зелених" Агнешка Брюггер звинуватила російського президента Володимира Путіна в тому, що він намагається дестабілізувати ситуацію в Німеччині, повідомляє Spiegel

2 березня 2024, 22:11 comments1065
Поділіться публікацією:

Агнешка Брюггер заявила, що після того, як в Росії оприлюднили запис внутрішньої розмови між офіцерами ВПС Німеччини, Кремль може в найближчі місяці вдатися до подальших диверсій в країні.

У Німеччині виступили зі звинуваченнями на адресу Путіна. У чому його підозрюють

Володимир Путін

За її словами, події останніх кількох днів демонструють, як російський диктатор Володимир Путін намагається чинити масовий негативний вплив на відкрите суспільство, особливо це стосується Німеччині. При цьому, додала політик, серед його інструментів – дезінформація, дестабілізація, а також шпигунство.

При цьому Брюггер відзначила, що цей рік є надзвичайно важливий через вибори, тому загрози від Російської Федерації тільки будуть посилюватися. Саме тому, додала політик, необхідно краще підготуватися до всіх викликів, які можуть бути пов’язані з Росією і це стосується всіх сфер.

"Як суспільство, ми повинні стати більш стійкими, сильними і захищеними"
, – додала Брюггер.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що 1 березня російські пропагандисти оприлюднили записи із розмовами німецьких офіцерів, які обговорювали передачу Україні ракет "Таурус". В цьому контексті вони розмірковували про те, скільки треба таких ракет, щоби знищити Кримський міст. Вказувалося, що для цього потрібно кілька десятків "Таурусів". Німецькі офіцери припустили, що можна передати Україні сотню далекобійних ракет.

Канцлер Німеччини Олаф Шольц уже підтвердив автентичність оприлюднених записів і додав, що з цього приводу йде перевірка. Він пообіцяв швидкі відповіді.

Окрім того, в Міністерстві оборони Німеччини повідомили, що була перехоплена внутрішня розмова офіцерів Повітряних сил. Там наразі не змогли відповісти, чи розмова, яка була оприлюднена, цілком автентична, чи в неї були внесені певні зміни росіянами.

Разом з тим, голова комітету з питань оборони Бундестагу Марі-Агнес Штрак-Ціммерманн уже закликала терміново посилити безпеку і контррозвідку в Німеччині, бо країна, як показала практика, є вразливою у цій сфері. Також вона припустила, що у Росії опублікували розмову німецьких офіцерів, щоби таким чином вплинути на канцлера Німеччини у питанні передання Україні далекобійних ракет.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.spiegel.de/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини