Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині за навчаннями українських військових шпигували понад десяток дронів: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині за навчаннями українських військових шпигували понад десяток дронів: подробиці

За однією з версій слідства, за шпигунством стоїть Росія

2 жовтня 2022, 20:55
Поділіться публікацією:

За тренуваннями українських військових на навчальному полігоні Бундесверу шпигували за допомогою 12 безпілотників. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Business Insider.

 У Німеччині за навчаннями українських військових шпигували понад десяток дронів: подробиці

Навчання українських військових в Німеччині (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що інцидент трапився  у ніч із 30 вересня на 1 жовтня на військовому полігоні  Вільдфлекен, що знаходиться на кордоні між землями Гессен та Баварія. 

 У пресслужбі Міністерства оборони підтвердили цей факт. Безпілотники помітили у безпосередній близькості від військового полігону. За даним фактом провели поліцейську операцію, а також за цим встановленим шпигунством розпочали розслідування.

 Відомо, що на німецькому полігоні українських військових навчають користуватися колісним бронетранспортером Dingo. За однією з версій, за цим шпигунством стоїть РФ. Але остаточний звіт опублікують після завершення розслідування.

 Колісний бронетранспортер Dingo — універсальний  бронетранспортер, який використовують для патрулювання та розвідки. У різних модифікаціях на складах Німеччини є більше ніж 500 таких автомобілів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Росія змінила тактику використання в Україні дронів-камікадзе. РФ частіше почала використовувати на війні в Україні дрони-камікадзе ZALA "Ланцет-1" та "Ланцет-3". Ймовірно, це через постачання нашій країні Switchblade 600. За допомогою дронів-камікадзе окупанти намагаються бити по місцях, де за їх даними, знаходиться склад з боєприпасами. У повідомленні йдеться, що поки складно сказати, скільки в російських окупантів є "Ланцетів", проте їх робота на фронті може бути спробою російського командування відреагувати на постачання Україні так званих "летючих джавелінів" — Switchblade 600.

  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини