Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині закликали Україну змиритися з тимчасовими поступками територіями
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині закликали Україну змиритися з тимчасовими поступками територіями

Прем'єр німецької землі Саксонія Міхаель Кречмер вважає, що Києву та Москві настав час сісти за стіл переговорів

27 грудня 2023, 10:54
Поділіться публікацією:

Україні варто змиритися з тимчасовою втратою територій заради перемир'я. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив прем'єр німецької землі Саксонія Міхаель Кречмер пише "Spiegel".

У Німеччині закликали Україну змиритися з тимчасовими поступками територіями

Прем'єр німецької землі Саксонія Міхаель Кречмер. Фото з відкритих джерел

Кречмер знову висловив думку, що уряд Німеччини має "не лише постачати Україні зброю, а й вдаватися до дипломатичних ініціатив" і союзники мають спробувати "вплинути на Путіна і уможливити припинення вогню".

"Можливо, що для перемир'я Україні спочатку потрібно буде ухвалити тимчасову втрату контролю над деякими територіями", – заявив Кречмер.

Він додав, що жоден квадратний метр української території не став російським. Але сьогодні настав той етап у російсько-українській війні, який настає і в інших війнах, коли треба ухвалювати фінальне рішення.

Кречмер також висловився за "розворот" у політиці Німеччини щодо Росії.

"Росія – це наш сусід, небезпечний та непередбачуваний. Ідея про те, щоб послабити Росію у військовому, політичному та економічному вимірі, щоб вона більше не була загрозою для нас – це бачення з XIX століття, і це закладає основу для нових конфліктів", — Заявив прем'єр Саксонії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — наприкінці року дехто на Заході знову актуалізує тему переговорів між Україною та Росією. Так, міністр оборони Італії Гвідо Крозетто вважає, що після майже двох років бойових дій настав час для пошуків політико-дипломатичного врегулювання російсько-української війни. А американське видання The New York Times запевняє, що російський диктатор Володимир Путін нібито, починаючи з вересня цього року, посилає сигнали про готовність зупинити бойові зіткнення на нинішній лінії фронту, залишивши за собою те, що вдалося захопити. Про що говорять подібні заяви та публікації? Які шанси на переговори у 2024 році? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини