Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині запропонували "план миру", який потішить Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині запропонували "план миру", який потішить Путіна

Російський диктатор Володимир Путін може високо оцінити "мирний план" Сари Вагенкнехт.

16 вересня 2024, 13:37 comments7849
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Німецька лідерка "Альянсу Сари Вагенкнехт", яку називають "подругою Путіна" запропонувала власний "мирний план" закінчення війни в Україні. Німецькі ЗМІ назвали "мирну ініціативу" Вагенкнехт такою, яка сподобається російському диктатору Володимиру Путіну.

У Німеччині запропонували "план миру", який потішить Путіна

Сара Вагенкнехт. Фото з відкритих джерел

В інтерв’ю виданню Tagesspiegel Сара Вагенкнехт розповіла про свій "мирний план" щодо війни в Україні. Німецька політична діячка пропонує Путіну негайно зупинити вогонь на лінії фронту, після того, як Захід "припинить постачання зброї" Україні.

Наступним кроком Вагенкнехт назвала питання окупованих територій. За її словами "тоді доведеться домовлятися про те, що буде в тих районах, де зараз знаходяться росіяни". Вагенкнехт пропонує провести референдум в Криму та Донбасі під наглядом ООН у якому окуповане населення має визначитись, до якої країни воно належить.

Політична діячка вимагає від України "готовності до компромісу" зазначивши, що Київ повинен буде йти на переговори, а також поставила під сумнів членство України в НАТО. Натомість Вагенкнехт не вказала поступок, на які мав би піти російський диктатор Володимир Путін.

Німецьке видання BILD проаналізувало "мирний план" Сари Вагенкнехт та вважає, що така ініціатива німецької політичної діячки "потішить Путіна", оскільки Росія отримає території, які незаконно окупувала.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Сара Вагенкнехт вимагала від канцлера Німеччини Олафа Шольца терміново зателефонувати Зеленському та заборонити Україні використовувати німецьку техніку в наступу на Курську область.

Також "Коментарі" писали про Зеленського, який назвав слабке місце Путіна, яке змусить російського диктатора закінчити війну в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини