Головна Новини Світ Німеччина У німецькій армії приховували жахливий стан військової техніки - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

У німецькій армії приховували жахливий стан військової техніки - ЗМІ

Бундесвер продемонстрував феєричну недбалість, пишуть ЗМІ

22 січня 2023, 20:50
Поділіться публікацією:

Представники німецького Бундесверу  приховували жахливе технічне  становище  власних бойових  машин, що почала масово виходити з ладу  під час військових навчань. Про це  інформує німецьке медіа Bild.

У німецькій армії приховували жахливий стан військової техніки - ЗМІ

Німецькі БМП Puma зламалися на навчаннях (фото з відкритих джерел)

В кінці 2022 року в Німеччині виникла   критична ситуація, коли під  час запланованих навчань  почали  ламатись одна за одною  18 бойових машин піхоти Puma, що були задіяні  в цих маневрах. 

З цієї  причини німецькі військові  пересадили солдат  сил швидкого реагування на старі БМП Marder. З цієї причини  є загроза  розірвання  майбутнього  контракту, за яким мають постачати  нові БМП Puma  до Бундесверу.

Пікантність  від цього  інциденту  в тій  обставині, що перед цими навчаннями  Німеччина  домоглась, щоб "Пуму" прийняли   для озброєння сил Альянсу.

Як коментують ці події для представників медіа  депутати країни, що причетні до розгляду цієї проблеми, винне в ситуації  тамтешнє військове  керівництво, а не  сам виробник  бронемашин.

Так,    представники Бундесверу  за два місяці  перед  навчаннями   забули відправити  бойові  машини  для  планового  техобслуговування.  Під час самих навчань супроводжували бойову техніку   механіки без досвіду, які не були обізнані  з цими  БМП.

Зокрема, не в складній ситуації, коли зупинились  декілька машин, бо  відмовила система  опалення, можливо було легко повернути  бойову техніку в стрій, потрібно було лише  налити технічної  рідини, але інструкції  із зазначенням цього випадку не було.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Німеччина звинувачує Великобританію через тиск, зумовлений відправкою зброї в Україну.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини