Головна Новини Світ Німеччина У партії Шольца раптом заявили про необхідність дипломатії з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

У партії Шольца раптом заявили про необхідність дипломатії з Росією

Екс-спікер Бундестагу з партії Шольця Вольфганг Тірзе назвав РФ непереможною

23 червня 2023, 15:15
Поділіться публікацією:

Колишній президент німецького Бундестагу Вольфганг Тірзе закликає не відмовлятися від політики, спрямованої на пом'якшення та збалансованість у відносинах із Росією. Як передає портал "Коментарі", про це він написав у гостьовій статті для журналу Publik-Forum.

У партії Шольца раптом заявили про необхідність дипломатії з Росією

Вольфганг Тірзе. Фото: з відкритих джерел

Цікаво, що сьогодні Вольфганг Тірзе є однопартійцем Олафа Шольца у правлячій Соціал-демократичній партії. Він висловив думку, що у військовому плані Росія "непереможна". Тому, вважає політик, дипломатію знову потрібно вивести на перше місце, щоб запеклі бої припинилися якнайшвидше.

Водночас Тірзе наголосив, що має бути військова солідарність з Україною.

"Президент Росії Володимир Путін — це не те саме, що і Росія", — заявив Вольфганг Тірзе.

Екс-спікер заявив, що Росія, незважаючи на повномасштабну війну проти України, залишається важливою частиною Європи і після того, як у РФ зміниться влада, РФ має зайняти своє місце у загальноєвропейській безпековій архітектурі.

Читайте на порталі "Коментарі" — Україна не бомбила Донбас: Пригожин розвінчав головний міф російської пропаганди.

Також видання "Коментарі" повідомляло — ядерний шантаж з боку РФ вийшов останнім часом на новий рівень. Президент України Володимир Зеленський вкотре закликав до повної деокупації Запорізької АЕС, яку посилено мінують загарбники. У МЗС України закликали визнати, нарешті, РФ країною-терористом та запровадити нові санкції через мінування ЗАЕС. А в Сенаті США зареєстровано проект резолюції, згідно з яким застосування Росією або її посібниками (такою ж Білоруссю) тактичної ядерної зброї (ТЯЗ) або теракт на ядерному об'єкті буде прирівняно до нападу на країни НАТО. Чи залишилися світові важелі впливу на Кремль, щоб не допустити ядерної катастрофи в тому чи іншому вигляді? Шантаж чи реальні "ядерні наміри" ми бачимо у виконанні путінського режиму? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини