Головна Новини Світ Німеччина У Шольца застерегли німців: чим може закінчитися поїздка до Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Шольца застерегли німців: чим може закінчитися поїздка до Росії

Міністр юстиції Німеччини Марко Бушманн заявив, що в Росії ніхто не почувається в безпеці

6 серпня 2024, 12:30 comments1101
Поділіться публікацією:

Міністр юстиції Німеччини Марко Бушманн категорично застеріг від поїздок до Росії після великого обміну ув'язненими, який відбувся минулого тижня. Він зазначив, що в Росії вже давно ніхто не почувається у безпеці. Як повідомляє портал "Коментарі", про це Бушманн заявив в інтерв'ю виданню Stern.

У Шольца застерегли німців: чим може закінчитися поїздка до Росії

Міністр юстиції Німеччини Марко Бушман. Фото з відкритих джерел

"І я настійно раджу не їхати до країни, де ніхто не в безпеці, без нагальної потреби", – заявив міністр.

Він також додав, що не може спростувати побоювання, що кремлівський правитель Володимир Путін може захопити ще більше іноземців, щоб "створити ще більше політичних в'язнів".

Коментуючи сам факт недавнього обміну, Бушман зазначив, що до останнього сумнівався в тому, що РФ виконає свою частину домовленості.

Навіть коли літак зі звільненими ув'язненими приземлився в Кельні/Бонні, німецька сторона не була впевнена в цьому, додав він.

Міністр розповів, що російська ФСБ часто використовує отруту "для того, щоб прямо чи опосередковано завдати шкоди життю чи здоров'ю людей" зловмисним способом.                                                                                                  

"Це було моїм найбільшим занепокоєнням — що Росія отруїла їх (в'язнів. — Ред.) перед польотом. Але згідно з тим, що ми знаємо на даний момент, дякувати Богові, що це не так", — додав Марко Бушманн.

Читайте також на порталі "Коментарі" – що показав великий обмін між Заходом та РФ: чи це дасть поштовх переговорам про завершення війни. Експерт в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню детально проаналізував ситуацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини