Головна Новини Світ Німеччина " Україна не вступить до НАТО в найближчі 30 років": які гарантії давав Шольц перед війною Путіну
commentss НОВИНИ Всі новини

" Україна не вступить до НАТО в найближчі 30 років": які гарантії давав Шольц перед війною Путіну

"Це війна, яку Росія, почала, і явно з наміром завоювати сусідню країну — Олаф Шольц

21 серпня 2022, 20:20
Поділіться публікацією:

Перед початком війни  РФ  в Україні, говорячи з очільником  Росії Володимиром  Путіним,  керівник німецького уряду Олаф Шольц наголосив, що наша країна  не  має можливості   вступити до  військового блоку Альянсу  "в найближчі 30 років".

" Україна не вступить до НАТО в  найближчі 30 років": які гарантії давав Шольц перед війною Путіну

Шольц запевнив Путіна, що НАТО ніколи не становило загрози для РФ (фото з відкритих джерел)

Про це говориться в публікації, яка  опублікована в німецькому виданні  Welt.

В матеріалі йдеться, що  німецький політик  пред’явив звинувачення  Путіну,  що  той напав  на Україну, беручи до уваги "абсолютно абсурдні" причини.

 "НАТО ніколи не представляло загрози для Росії", — наголосив канцлер Німеччини,  відкинувши обвинувачення  росіян, що  члени Альянсу  не подбали про безпекові інтереси РФ  ще до початку військового вторгнення в Україну.

 Путін має "абсолютно абсурдні" ідеї, і він пояснив  німецькому канцлеру про те, що Білорусь і Україна, для прикладу, не  мають  бути окремими  країнами.

"Це війна, яку Путін, Росія, почала, і явно з наміром завоювати сусідню країну — я думаю, що це було первісною метою", — пояснив свої думки німецький політик.

За його словами, зараз РФ  має турботи з територіями, що придбала  в східній частині  України. Проте це  не факт, що саме так і буде. Поступатись для них – це є нерозумною  стратегією,- йдеться в публікації.

Як наголосив Шольц, російський президент мав власну  ідею зробити лінії фломастером на   ландшафті Європи, вже потім зауваживши, що ця територія його, а це — ваша. Тому політик стверджує, що   в Європі  так не буде  працювати.

Правда, німецький канцлер  при цьому зазначив, що не припинить  діалог з Володимиром Путіним. Як він пояснив журналістам  свої дії,  "ви повинні бути ясними і не дозволяти себе залякати".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Бої тривають: ЗСУ відбили штурм окупантів у Херсонській області.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

21 серпня 2022, 20:38

Це правда: "...в Європі так не буде працювати...". Дійсно, поки будете утримувати корумпований клан Зе, але якщо припините фінансування - Карли одразу знайдуть спільну мову.


Новини