Головна Новини Світ Німеччина В Німеччині познущалися з могили Степана Бандери (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Німеччині познущалися з могили Степана Бандери (ФОТО)

У німецькому Мюнхені невідомі познущалися з могили Степана Бандери

24 липня 2022, 16:20
Поділіться публікацією:

Могилу українського діяча Степана Бандери на кладовищі у Мюнхені розмалювали балончиком із фарбою. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючи на інформацію з  Facebook-сторінки Олександра Чайчиця.

В Німеччині познущалися з могили Степана Бандери (ФОТО)

В Німеччині вандали осквернили могилу Степана Бандери (фото: facebook.com/czalex)

 Невідомі вандали намалювали на могилі Степана Бандери серп і молот.

 Як повідомив автор світлин, він вперше вирішив відвідати місце, де похоронений відомий український діяч, але побачив, що місце його останнього спочинку осквернили невідомі люди. На місці інциденту вже працюють поліцейські.

 Відомо, що могилу Степана Бандери вже не перший раз оскверняють вандали.

В Німеччині познущалися з могили Степана Бандери (ФОТО) - фото 2
В Німеччині познущалися з могили Степана Бандери (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Ілля Кива розстріляв з автомата портрет Степана Бандери.  Політик-втікач виклав у власному Telegram-каналі відеосюжет, який відзнятий до Дня визволення столиці країни від німецьких окупантів.  Це вже другий такий відеоролик, в ньому він теж стріляє з автомата. Розміщення такого відео стало підставою для відкриття проти скандального нардепа кримінального провадження. Своє друге відео політик присвятив черговій річниці визволення української столиці від нацистів.  Відео знімали  на стрілецькому комплексі. Нардеп цілиться та стріляє в портрети Степана Бандери та Адольфа Гітлера, які слугували для нього мішенями.

Також "Коментарі" писали про те, що Netflix випустив серіал про вбивство БандериСтрімінговий сервіс Netflix випустив документальний фільм про роботу таємних агентів та розвідку. Стрічка складається з 8 частин та зветься "Шпигунське ремесло/Spycraft".Головними героями однієї серії стали відомі українці — лідери ОУН Степан Бандера і Лев Ребет, а також колишній президент України Віктор Ющенко.
 
 

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини