Головна Новини Світ Німеччина В Німеччині вбили двох копів, коли ті зупинили авто: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

В Німеччині вбили двох копів, коли ті зупинили авто: що відомо

В Німеччині розшукують вбивц двох копів, що розстріляли їх біля Куселя

31 січня 2022, 18:35
Поділіться публікацією:

В Німеччині під час патрулювання загинуло двоє поліцейських. Наразі в двох землях розшукують підозрюваних, які стріляли в копів. Місцевих мешканців застерегли, що в цих регіонах можуть перебувати озброєні підозрювані. Про це повідомляє The Guardian.

В Німеччині вбили двох копів, коли ті зупинили авто: що відомо

Поліцейське авто, фото з відкритих джерел

Подія трапилася вранці 31 січня в західному регіоні неподалік Куселя. Вбитих знайшли їх колеги на сільській дорозі Крайсштрассе. За даними поліції Кайзерслаутерна, 24-річна поліціянтка та її 29-річний напарник померли від вогнепальних поранень, поки їхало підкріплення.

Наразі відомо, що під час звичайного патрулювання копи зупинили автівку. Чи відбувся між ними та водієм конфлікт не відомо, але по рації правоохоронці сповістили колег, що зловмисники в них стріляють. Попередньо, в автівці, яку зупинили копи, перевозили дичину. Однак деталей трагедії не розголошують.

Повідомляється, що молода офіцерка навчалася в поліцейській академії. Поруч з її тілом виявили табельну зброю. Напарник вбитої зробив кілька пострілів в бік зловмисників, до того, як отримав смертельне поранення.

В поліції немає опису нападників та автомобіля на якому вони пересуваються. Тому їх пошуком займатимуться також поліціянти сусідньої німецької землі Саар. Пізніше в поліції повідомили, що підозрюваним може бути 38-річний чоловік з Шпізен-Ельверсберга, який ймовірно перебуває в землі Саар. Місцевих просять повідомляти, якщо вони побачать цього чоловіка в регіоні.

Сабріна Кунц, голова профспілки поліції землі, висловила співчуття родичам і колегам загиблих та наголосила, що ця трагедія сильно вразила всіх правоохоронців.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Німеччині можуть заборонити Telegram.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини