Головна Новини Світ Німеччина В Німеччині засудили чиновника, який домагався дітей українських біженців
commentss НОВИНИ Всі новини

В Німеччині засудили чиновника, який домагався дітей українських біженців

Чиновник з Німеччини отримав вирок у справі про сексуальні домагання до українських дітей віком 9 та 11 років, а також за виробництво дитячої порнографії.

4 квітня 2024, 13:13
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Земельний суд Гамбурга виніс вирок 43-річному німецькому чиновнику за сексуальні домагання до двох хлопчиків, дітей українських біженців та виготовленням дитячої порнографії. Чиновника засудили до восьми років в’язниці. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на німецькі ЗМІ.

В Німеччині засудили чиновника, який домагався дітей українських біженців

Чиновник з Німеччини домагався дітей українських біженців. Фото з відкритих джерел

Після початку повномасштабного вторгнення німецький чиновник допоміг українським біженцям потрапити до Німеччини та обіцяв, що стане їх "захисником". Згодом громадянин Німеччини вимагав близьких стосунків з дітьми українських біженців та шантажував їх депортацією.

Як з’ясував суд, чоловік кілька разів чіплявся до дітей у своєму автомобілі, а також знімав це на фото. Серед прохань німця, наприклад, були заклики зробити йому масаж. Коли ж обидва хлопчики віком 9 та 11 років відмовились це робити, він почав їм надсилати листи на пошту з погрозами.

"Вам тут більше не раді. Я маю владу депортувати тебе і твою сім'ю", — було в тексті одного з листів.

Як з’ясувалось, такі сексуальні домагання чоловіка тривали з березня 2022 по квітень 2023 року. Під час судового процесу засуджений визнав більшість звинувачень, тому дітям не довелось свідчити у суді. За рішенням Земельного суду Гамбурга, чоловік був засуджений до восьми років за сексуальні домагання до дітей українських біженців та виготовлення дитячої порнографії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про вбивство української біженки в Німеччині.

Також "Коментарі" писали, що в ЄС забирають дітей в українських біженців. Найбільше випадків зафіксовано в Німеччині та Польщі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

5.10

4 квітня 2024, 12:55

вот приравняют наверное медиков до полицейских и дубинки выдадут народ воспитывать --может еще что-то


Новини