Головна Новини Світ Німеччина Відомо, скільки українських біженців прийняла Німеччина та куди вони їдуть набільше
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомо, скільки українських біженців прийняла Німеччина та куди вони їдуть набільше

Іншою країною, де найбільше осіло українців, стала Польща

27 листопада 2022, 09:29 comments1223
Поділіться публікацією:

Українські біженці дуже нерівномірно розподілені в країнах ЄС, що знову готуються до нової хвилі міграції з України. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Bild.

 Відомо, скільки українських біженців прийняла Німеччина та куди вони їдуть набільше

Багато біженців з України лишилися в Німеччині (фото з відкритих джерел)

За інформацією МВС Німеччини від 21 листопада, які наводить видання, у Німеччині сьогодні знаходяться 1 027 789 українських біженців.

"Це майже у дев'ять разів більше, ніж у Франції", — підрахувало видання.

За підрахунками німецького ЗМІ, тільки Баварія прийняла більше людей з України, аніж сусідня з Німеччиною держава-член ЄС.

Автори матеріалу повідомили, що іншою країною, де найбільше осіло українців, які залишили свою домівку через війну, стала Польща. Чехія також прийняла "величезну кількість" біженців, враховуючи чисельність її населення.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що у Німеччині назвали вулицю на честь українського героя. На ній розміщено російське консульство. Німеччина допомагає Україні зброєю, санкціями та мітингами. Ще однією формою протесту є перейменування вулиць. У Лейпцигу вулиця на які розташовано консульство Росії отримала назву на честь українського героя Бориса Романченка, який був убитий росіянами. Мерія міста більшістю голосів прийняла рішення перейменувати вулицю. Голова міського комітету з петицій Беата Емс розповіла, що подібні акції з перейменування вулицю відбуваються на знак солідарності з Україною по всьому світі. Чиновниця навела приклад Чехії, Канади, Албанії, Норвегії, США, Латвії та інших країн. Українець 80 років тому у віці 16 років був депортований до Німеччини де перебував на примусових роботах. За цей час Романченко пережив чотири концтабори.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини