Головна Новини Світ Німеччина З армії в Німеччині почастішали звільнення зі служби: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

З армії в Німеччині почастішали звільнення зі служби: подробиці

Німецькі солдати не очікували на військовий конфлікт

24 червня 2022, 20:13
Поділіться публікацією:

В  Німеччині стало більше випадків, коли військовослужбовці почали звільнятись з військової служби. Статистика звільнень почала рости після того, як  почалась війна в Україні. Виявляється, військові Німеччини не сподівались на початок військового конфлікту. Про це інформує  Spiegel.

З армії в Німеччині почастішали звільнення зі служби: подробиці

Звільнення розпочалися під час війни в Україні (фото з відкритих джерел)

За період з січня по 2 червня до чиновників  федерального управління з питань сім'ї та громадянського суспільства поступило 533 заяви, в яких військові  хочуть звільнитись з військової  служби. До слова,  ця статистика є вдвічі більшою, ніж минулого року, коли поступило  209 заяв.

528 заяв були написані  діючими військовими та резервістами. В багатьох з них, як причина обгрунтування, вказується та обставина, що резервісти "не очікували військового конфлікту".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, які види озброєння Німеччина передасть УкраїніНа урядовій сторінці вказано скільки та яке озброєння планується передати українським військовим.  Що передають українцям: патрони, протитанкові міни, зенітні ракети STINGER, ПЗРК STRELA,  САУ Panzerhaubitzen 2000, патрони, кулемети,  ручні гранати, заряди вибухівки, детонатори, бойові шоломи, автомобілі (вантажівки, мікроавтобуси, позашляховики), намети, електрогенератори, матеріали для знешкодження вибухонебезпечних предметів, біноклі, лікарняні ліжка, медикаменти, хірургічні ліхтарі, захисний одяг, спальні мішки, радіочастотну систему, польові телефони, польовий госпіталь (спільний проект з Естонією), прилади нічного бачення, електронні пристрої проти дронів, медичні засоби, лазерні далекоміри, паливо дизельне та бензинове (поточна доставка), турнікети, харчові пайки, запчастини до МіГ-29, бронемашини.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини