Головна Новини Світ Німеччина Захід Німеччини постраждав від потужного торнадо: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Захід Німеччини постраждав від потужного торнадо: подробиці

Від потужної стихії постраждали десятки мешканців країни

21 травня 2022, 11:40 comments1456
Поділіться публікацією:

Минулої п'ятниці, 20 травня 2022 року,   західними землями  Німеччини пройшов потужний торнадо. На цей час вже є дані  про десятки постраждалих мешканців країни. Про це інформує DW.

Захід Німеччини постраждав від потужного торнадо: подробиці

Стихія завдала втрат (фото з відкритих джерел)

Представники видання повідомляють, що торнадо пронісся  землею Північний Рейн-Вестфалія, це — найбільш густонаселена частина Німеччини. Говорять, що близько 40 осіб поранено в  місті Падеборн, при цьому  10 мешканців мають  серйозні травми. Як інформує німецька поліція, сильні  пориви  торнадо  зривали  і відносили  на  велику відстань  частини  будинків, пошкоджено  чималу  кількість дахів, на дорогах та тротуарах  лежать знесені  дерева.

В іншому  місті Ліппштадт, що неподалік,  більш як 100  городян  потрапили  в пастку неподалік міського відкритого басейну. Там  попадали дерева, що перепинили їм  вихід. В  місті  Хеллінгхаузені торнадо зніс шпиль католицької церкви Святого Климента.

Це ще не всі втрати. Адже  в місті Балленштедті (земля Саксонія-Ангальт) жертвами стихії стали  два громадяни Франції. Це сталось після того, як сильний порив торнадо поніс їх параплан. Влада землі  Баварія інформує про 14 постраждалих, адже тут в час стихії  обвалився дерев'яний будинок, в якому жителі мали намір сховатися, щоб перечекати смертоносний вихор. Поміж постраждалих — декілька дітей і 37-річна городянка, яка отримала  важкі травми. Її доставили вертольотом  в медичний заклад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини