Головна Новини Світ Німеччина ЗМІ дізналися, чому Німеччина не хоче постачати Україні важке озброєння
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ дізналися, чому Німеччина не хоче постачати Україні важке озброєння

У Берліні побоюються, що Україна "на ейфорії" від перемог на фронті може використати їх для наступу на РФ

6 червня 2022, 10:12 comments3905
Поділіться публікацією:

Німецька влада досі відкладає рішення поставити Україні свої танки, зокрема через побоювання, що ця військова техніка може опинитися на території РФ. Як передає портал "Коментарі", таку думку дійшли журналісти рейтингового видання "Spiegel", які мають дані джерел, близьких до уряду ФРН.

ЗМІ дізналися, чому Німеччина не хоче постачати Україні важке озброєння

Німеччина. Фото: з відкритих джерел

Видання зазначає, офіційний Берлін має серйозні побоювання щодо того, що окрилена після перемог України, може зважитися на те, щоб атакувати Росію на її ж території. Після того, як ЗСУ здобути кілька великих знакових перемог, Київ може ризикнути "на ейфорії" перетнути українсько-російський кордон.

Ще одна причина, чому Німеччина зволікає з постачанням озброєння – "певна недовіра в Берліні до Володимира Зеленського".

Джерела, близькі до уряду ФРН, вказують на те, що на словах Шольц та інші представники влади розповідають, що готові підтримувати Україну, зокрема зброєю, але навіть гіпотетично не розглядають реальність таких постачань.

У "Spiegel" також не допускають, що такі країни, як Франція, Великобританія та США можуть натиснути на Берлін, щоб той був більш згідливим і прискорив постачання важкого озброєння в Україну. Це неможливо, вважають джерела, близькі до уряду Німеччини, тому що між усіма цими країнами також неофіційно існує "повна згода" з цього питання.                                                                                         

Читайте також на порталі "Коментарі" — окупанти готуються до удару: у Генштабі ЗСУ розповіли, куди росіяни стягли "Іскандери" та "Панцирі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Анатолий

6 червня 2022, 17:28

пока буряты не приедут к шольцу за унитазами, он ни чего не будет поставлять.

Максим

6 червня 2022, 16:32

Они обычные ссыкуны! Боятся гнева бункерного карлика и его ядерных ракет. Вот прищучить их и можно, вспомнив 41-45 годы.

Ігор

6 червня 2022, 10:56

Тільки тактика: "На Москву!", є єдино можливою - демілітаризація Імперії. Але корупція не насміляться, для корупції головне повернути контроль над всіма потоками. А для світу українці - витратний матеріал для повільного виснаження Росії - українки ще народять.

Влад

6 червня 2022, 09:25

ШВАБИ це закінчені штазівсько-нквсно-кгбісько-фсбешні корумповані П*ДАРАСТИ, котрі привикли жити та збагатчуватися, як АЛЬфонси за рахунок москалів, постійно лижучи їм ДУПУ...!!! Стару корумповану швайне меркель тепер поміняли на швайне eber шольца...!!!


Новини