Головна Новини Світ Німеччина ЗМІ назвали дві речі, які найбільше бояться у Німеччині
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ назвали дві речі, які найбільше бояться у Німеччині

Аналітики NYT вважають, що у Німеччині побоюються наслідків обрання Трампа та перемоги РФ в Україні

5 лютого 2024, 09:50
Поділіться публікацією:

Німецькі чиновники побоюються негативних наслідків для НАТО у разі повернення Дональда Трампа на пост президента США та наслідків можливої перемоги РФ в Україні. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише американське видання "The New York Times".

ЗМІ назвали дві речі, які найбільше бояться у Німеччині

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

За інформацією видання, перспектива переобрання Трампа змушує німецьких чиновників та багатьох їхніх колег по НАТО неформально обговорювати, чи зможе структура Альянсу вижити без Сполучених Штатів як його лідера.

Багато німецьких чиновників говорять, йдеться у матеріалі, що найкраща стратегічна надія російського диктатора Володимира Путіна – це розкол НАТО.

Співрозмовники The New York Times у німецькому уряді кажуть, що повернення до звичних відносин із путінською Росією неможливо, що вони не очікують значного прогресу у війні в Україні цього року і що вони побоюються наслідків, якщо Путін переможе.

У Німеччині стурбовані песимізмом щодо того, що США продовжуватимуть допомогу Україні, зазначає видання.

Неназвані чиновники ФРН заявили, що якщо американське фінансування вичерпається, і РФ візьме гору, то її наступною метою буде хтось ближче до Берліна.

Читайте також на порталі "Коментарі" – на російсько-українському фронті справді склалася патова ситуація, Україні потрібні сучасні технічні засоби. Таку заяву в інтерв'ю італійському Rai1 зробив президент України Володимир Зеленський.

Також видання "Коментарі" повідомляло, чому лютий критично важливий місяць для України: які очікування від рішень союзників.

Раніше "Коментарі" писали – чи справді Трамп є прихильником РФ: що знають у ГУР.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини