Головна Новини Світ Німеччина Знаменитий футбольний арбітр таємно одружився на колезі з Німеччини
commentss НОВИНИ Всі новини

Знаменитий футбольний арбітр таємно одружився на колезі з Німеччини

Штайнхаус - ексфутболістка, яка стала арбітром

13 квітня 2021, 22:21
Поділіться публікацією:

Один із кращих арбітрів в історії футболу 49-річний англієць Ховард Уебб таємно одружився на рефері з Німеччини — 42-річній Бібіане Штайнхаус, яка у 2017 році стала першою жінкою-арбітром, що відпрацювала на матчі чоловічої Бундесліги. Про це повідомляє Bild.

Знаменитий футбольний арбітр таємно одружився на колезі з Німеччини

Ховард Уебб (фото з відкритих джерел)

"Так, це правда, — цитує Бібіане Штайнхаус-Уебб німецьке видання. — Ми одружилися в березні, під час останньої міжнародної перерви, і дуже щасливі. На жаль, через коронавірусні обмеження ми з Ховардом змогли зробити цей важливий крок тільки удвох. Не допустили навіть свідків. Звичайно, медового місяця теж не було".

Штайнхаус — ексфутболістка, яка стала арбітром. Минулого року найкраща жінка-рефері світу 2013, 2014, 2017 і 2018 років завершила суддівську кар'єру матчем за Суперкубок Німеччини між чоловічими командами "Баварії" і дортмундської "Боруссії", хоча продовжує працювати на поєдинках Бундесліги як відеоасистент VAR.

Нагадаємо, 11 квітня в США відбувся вечір боксу, одним із головних боїв якого став поєдинок між росіянином Максимом Власовим (45 перемог, 26 із них — нокаутом, 4 поразки) і американцем Джо Смітом-молодшим (27 перемог, 21 з них — нокаутом, 3 поразки).

Бій, на кону якого був вакантний чемпіонський пояс WBO в напівважкій вазі, тривав усі 12 раундів, і судді своїми рішеннями (114:114, 115:113, 116:112) віддали перемогу Сміту-молодшому.

Одним із найбільш уважних глядачів поєдинку був український боксер Олександр Гвоздик, який оголосив про завершення кар'єри після поразки від Артура Бетербієва в об'єднавчому бою у жовтні 2019 року. За протистоянням уродженець Харкова, який проживає в американському Окснарді, спостерігав по телевізору.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини