Головна Новини Світ Німеччина Зривав дахи та перевертав автівки: у Німеччині показали потужний торнадо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Зривав дахи та перевертав автівки: у Німеччині показали потужний торнадо (ВІДЕО)

В Австрії та Німеччині знову йдуть рясні дощі

18 серпня 2021, 15:44
Поділіться публікацією:








Сильні вітри та проливні зливи знову прийшли в Німеччину та сусідню з нею Австрію. Опади, своєю чергою, спричинили затоплення та зсуви  ґрунту. Також  німці потерпіли і від руйнівного торнадо. Інформує про  це The Watchers.

Зривав дахи та перевертав автівки: у Німеччині показали потужний торнадо (ВІДЕО)

Стихія знову накоїла лиха в країні (фото з відкритих джерел)

При цьому, надзвичайний стан  через погіршення погодних умов, введено на півночі країни, в Нижній Саксонії. Саме в цій місцевості  торнадо пошкодив понад 50 будинків в населеному пункті Гроссхайде. Стихія була такої сили, що в повітря летіла покрівля з будинків, автомобілі піднімались в повітря, а дерева  з корінням падали на шляхи та тротуари.

В іншій німецькій провінції  Баварія, в місцині, яка носить назву Пекельна Долина і де завжди буває багато туристів, один відвідувач загинув, ще один зник безвісти. Люди стояли на мості в той час, коли там бушувала стихія і їх просто  накрила велика вода, яка раптово піднялась.

Один з працівників місцевої команди, які надавали допомогу співвітчизникам, сказав, що в той час "це був чистий хаос".

 Майже 100 осіб врятували під час урагану австрійські рятівники. Люди, налякані зливою, були заблоковані в машинах. Ще 4 австрійців мали різні травми.

Злива так лютувала, що за показами очевидців затопила не лише траси, а й навіть залізничні вітки. Велика вода проникла в підвали будинків, а ураган піднімав в повітря кришки люків. Зараз постраждалі рахують збитки, які завдала негода.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що у Німеччині збільшилася кількість жертв у результаті сильної повені. Загальний збиток від стихії може досягти п'яти мільярдів євро. Стало відомо, що нині в результаті стихії загинули 175 людей. З них 128 — у землі Рейнланд-Пфальц і 47 — у землі Північний Рейн-Вестфалія. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини