Головна Новини Світ Німеччина ЗСУ отримають не лише Leopard: німецький концерн Rheinmetall вже готує доповнення
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ отримають не лише Leopard: німецький концерн Rheinmetall вже готує доповнення

Німецький концерн Rheinmetall окрім Leopard передасть Україні велику кількість снарядів

27 січня 2023, 08:00
Поділіться публікацією:

Німецька оборонна група Rheinmetall може передати велику кількість боєприпасів для танків Leopard, які будуть відправлені Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Rheinische Post".

ЗСУ отримають не лише Leopard: німецький концерн Rheinmetall вже готує доповнення

Танки Leopard 2. Фото: з відкритих джерел

У повідомленні йдеться, що концерн значно збільшив свої потужності – особливо у секторі великого калібру.

"Ми інвестували кошти і продовжуватимемо це робити, посилюючи виробництво та набираючи додатковий персонал. Ми робимо все можливе, щоб підтримати Україну, НАТО та уряд Німеччини", — сказали в Rheinmetall.

До речі, завдяки збільшеним потужностям компанія здатна задовольнити ймовірне зростання попиту з боку Бундесверу та збройних сил на інші танки Leopard.                                                                                                               

Читайте також на порталі "Коментарі" — Німеччина після довгої тяганини погодилася-таки відправити танки Leopard 2 в Україну (мова поки що про 14 штук), а також дала "добро" іншим країнам відправляти ці бойові машини до нашої країни. При цьому міністр оборони ФРН Борис Пісторіус уточнив, що танки ми отримаємо лише через три місяці – після того, як українські військові повинні пройти відповідне навчання. Експерти оцінили такий крок ФРН, а також як нинішнє танкове рішення може вплинути на ситуацію на фронті.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у МАГАТЕ дуже стурбовані: вибухи дедалі ближче до Запорізької АЕС. "В останні дні, зокрема, експерти МАГАТЕ на українській Запорізькій АЕС повідомляють про потужні вибухи, що відбуваються за межами об'єкта", — йдеться у повідомленні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини