Головна Новини Світ Великобританія Без стін та стелі: у Великобританії відкрили дивний «готель»
commentss НОВИНИ Всі новини

Без стін та стелі: у Великобританії відкрили дивний «готель»

Хлопці взяли за основу готель Null Stern в Швейцарії

1 листопада 2020, 14:55
Поділіться публікацією:

Два хлопці-ютубери з Великобританії розмістили на Airbnb оголошення, представивши дивний номер у своєму "готелі". Хлопці відзначили, що в ньому є все для комфортного відпочинку: свіже повітря, доступ до природи й тиша. Про це повідомляє видання The Independent.

Без стін та стелі: у Великобританії відкрили дивний «готель»

За основу вони взяли готель Null Stern у Швейцарії, який ще називають "нуль зірок". Він радикально відрізняється від всіх фешенебельних курортів, тому що в ньому мінімум зручностей. Однак, в цьому і була все своєрідна екзотика готелю.

Ютубери вирішили зробити ще набагато простіше. Вони знайшли все необхідне для свого "номера": матрац, подушки, ковдру, одну тумбочку, лампу і два келихи вина. І залишили все це посеред поля.

Хлопці відзначили, що такий відпочинок підійде для тих, хто любить природу і свіже повітря. Вони не припускали, що хтось захоче залишитися в їх "номері", але потенційних клієнтів виявилося багато.

Без стін та стелі: у Великобританії відкрили дивний «готель» - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в Мексиці туристам пропонують заночувати в номері, який нагадує пивну бочку, де є всі умови для комфортного проживання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини