Головна Новини Світ Великобританія Без зайвих церемоній: як вчителі звертаються до маленьких членів королівської сім'ї
commentss НОВИНИ Всі новини

Без зайвих церемоній: як вчителі звертаються до маленьких членів королівської сім'ї

Принц Джордж і принцеса Шарлотта не користуються особливими привілеями в стінах навчального закладу

12 вересня 2020, 18:54 comments1091
Поділіться публікацією:

Принц Джордж і принцеса Шарлотта, м аленькие члени королівської сім'ї, зараз вчаться в 3 і 1 класі відповідно в школі Thomas's Battersea на південному заході Лондона. Хоча вони — два найвідоміших дитини в світі, в школі їх не називають королівськими титулами. Про це повідомляє Hello!

Без зайвих церемоній: як вчителі звертаються до маленьких членів королівської сім'ї

Брат і сестра відомі своїм шкільним друзям просто як Джордж Кембридж і Шарлотта Кембридж, в знак поваги до титулів своїх батьків. Так було і з принцом Вільямом і принцом Гаррі, яких в школі називали Уельськими через титулу їх батька принца Чарльза.

Члени королівської сім'ї традиційно не використовують прізвища; в очах громадськості вони просто відомі по імені і Його або Її Королівській Високості. Вони також можуть бути відомі за назвою свого дому, наприклад, Віндзор, яка може відрізнятися від їх прізвища, наприклад, Маунтбеттен-Віндзор.

У заяві, зробленій королевою в Таємній раді в 1960 році, йшлося про те, що нащадки монарха по чоловічій лінії без королівських титулів повинні носити ім'я Маунтбеттен-Віндзор. Коли в травні 2019 року народилася перша дитина герцога і герцогині Сассекських Арчі, Гаррі і Меган вирішили не давати своєму синові титул, і тому він носить прізвище Маунтбеттен-Віндзор.

Як повідомляло видання "Коментарі", Єлизавета ІІ виграла суд у колишнього дворецького принца Чарльза.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини