Головна Новини Світ Великобританія Брата Єлизавети II звинуватили у співпраці з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Брата Єлизавети II звинуватили у співпраці з Путіним

Британські журналісти вважають, що брат королеви Великобританії Єлизавети II принц Майкл Кентський продає зустрічі з Путіним

11 травня 2021, 11:15
Поділіться публікацією:

Двоюрідного брата королеви Великобританії Єлизавети II принца Майкла Кентського звинуватили в спробі продати можливість зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним. Про це повідомляє видання Тhe times.

Брата Єлизавети II звинуватили у співпраці з Путіним

Брата Єлизавети II звинуватили в продажі зустрічей з Путіним. Фото: bbci.co.uk

Британські журналісти провели розслідування, щоб довести дане припущення. Розслідувальники представилися власниками великої приватної компанії та зустрілися з принцом, щоб "врегулювати" важливі питання.

Під час особистої зустрічі Майкл Кентський запропонував представити бізнесменів Путіну. За словами принца, така зустріч допоможе підприємцям просуватися на російському ринку.

Сам принц наголосив на тому, що має достатньо дружні стосунки з президентом РФ. Путін навіть нагородив Майкла орденом Дружби. Ця нагорода вважається однією з найпрестижніших в Росії.

Представник принца, маркіз Редінг повідомив розцінки послуг Майкла Кентського. За п'ятиденний візит до Росії для протекції бізнесменам доведеться заплатити 50 тисяч фунтів стерлінгів. За відеозвернення та надання рекомендацій приватній компанії потрібно буде віддати 200 тисяч доларів.

Сам Майкл Кентський відкидає ці звинувачення. Представник принца зазначає, що той ніколи не робив подібних дій, оскільки не має бажання та права на це. За словами представника, такі спроби неможливі без згоди британського посольства і сприяння Російсько-британської Торгової палати.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що старший і найулюбленіший (на думку біографів) онук королеви Єлизавети II Пітер Філіпс розлучається зі своєю дружиною Отем. Деталі ситуації читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини