Головна Новини Світ Великобританія Британці оприлюднили шпигунський план Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Британці оприлюднили шпигунський план Кремля

Витік документів показує, що Путін мобілізує британську армію шпигунів-камікадзе, щоб сіяти хаос у Британії.

12 лютого 2023, 15:36 comments1836
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишні співробітники розвідки Британії заявляють, що їх країна є однією з головних цілей для російських шпигунів. Окрім того, витік документів підтверджує цю теорію. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посилання на видання The Sun.

Британці оприлюднили шпигунський план Кремля

Кремль планує збільшити кількість шпигунів у Британії. Фото з відкритих джерел

The Sun стверджує, що отримало доступ до електронних листів від російської розвідки, де повідомляється про можливість посилення роботи зі шпигунами по всій Великобританії.

"Посилити роботу з таємними інформаторами в усіх сферах суспільства Британії, головним чином серед державних службовців і політиків усіх рангів – включно з тими, хто засідає в парламенті", — повідомляє The Sun інформацію з електронного листа.

Видання додає, що Кремль шукає людей, які можуть йти на самопожертву, брати участь у різноманітних диверсіях, тобто бути шпигунами-камікадзе. Головним чином російські спецслужби будуть націлені у Великобританії на вербування активістів студентських рухів, профспілок та лідерів релігійних громад.

Колишній офіцер розвідки MI5 Енні Машон сказала, що служби Кремля намагатимуться залучити до своїх структур людей використовуючи великі гроші, компроміс та ідеологію, зосередившись на тих, хто симпатизує Росії в Британії. Машон зазначає, що Кремль хоче максимально занурити своїх агентів в різні британські структури.

"Люди, які потрапили під ціль, матимуть доступ до таких речей, як НАТО, таких речей, як армія та державна служба, і, звичайно, політиків", – сказала колишній офіцер розвідки.

Колишній глава МІ-6 Річард Дірлав назвав головні причини, чому Росія намагається посилити своє шпигунське представництво в Британії.

"Ми є основною мішенню, тому що ми прихильні до України. Вони будуть дуже зосереджені на Великій Британії, щоб зрозуміти, що відбувається в центрі уряду, наше ставлення до війни в Україні, наші відносини з українцями", — зазначає Дірлав.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американський генерал розповів про рецепт швидкої перемоги для України.

Також "Коментарі" писали про британську розвідку, яка зазначила, що такого не було з перших тижнів війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини