Головна Новини Світ Великобританія Британія провела випробування вакцини від COVID-19 на людях: вчені опублікували результат
commentss НОВИНИ Всі новини

Британія провела випробування вакцини від COVID-19 на людях: вчені опублікували результат

Епідеміологи назвали дію вакцини безпечною і сприяє придушенню коронавірусу за рахунок вироблення імунітету

20 липня 2020, 20:50
Поділіться публікацією:

У Великобританії підвели підсумки випробувань вакцини від коронавірусу COVID-19 на людях, які почалися ще у квітні. Про це повідомляє британське агентство SkyNews, посилаючись на офіційні дані, отримані після лабораторних робіт вчених Оксфордського університету спільно з компанією з компанією AstraZenec.

Британія провела випробування вакцини від COVID-19 на людях: вчені опублікували результат

Як зазначається, вакцина викликає імунну реакцію і є безпечною.

"Перші тести на людях показали, що вакцина проти коронавірусу, яка розробляється в Оксфордському університеті, є безпечною і викликає імунну реакцію", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український лікар зазначила, яка саме група в соціумі найбільш схильна до ризику захворювання коронавірусом і може навіть захворіти повторно.

"Є люди, у яких імунна система погано відповідає на інфекцію, так само як і на вакцинацію, до речі. Це приблизно 5% населення. Внаслідок якихось причин їх організм не виробляє імунна відповідь на вакцину", — зазначила професор Алла Волоха.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини