Головна Новини Світ Великобританія Британія ухвалила важливе рішення: чи зможуть ЗСУ бити вглиб РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Британія ухвалила важливе рішення: чи зможуть ЗСУ бити вглиб РФ

Британія негласно дозволила ЗСУ бити своєю зброєю вглиб РФ

12 вересня 2024, 00:17
Поділіться публікацією:

Великобританія вже ухвалила рішення про дозвіл на удари Storm Shadow вглиб РФ.

Британія ухвалила важливе рішення: чи зможуть ЗСУ бити вглиб РФ

Британія ухвалила рішення про удари вглиб РФ. Фото з відкритих джерел

Як стверджує видання The Guardian з посиланням на джерела в британському уряді, рішення дозволити Україні використовувати крилаті ракети Storm Shadow по цілях на території Росії вже ухвалено.

При цьому видання відзначає, що, як очікується, про це не буде публічно оголошено 13 вересня, коли британський прем'єр-міністр Кір Стармер зустрінеться у Вашингтоні з президентом США Джо Байденом.

Як відомо, офіційно Лондон заявляє, що рішення щодо далекобійних ударів по РФ ще не ухвалено. До того ж, таке рішення підтримують далеко не всі в команді Джо Байдена.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харківській області російські загарбники активізували наступальні дії, за добу ворог здійснює 7-8 атак, повідомив заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. "На Харківщині, зокрема в смузі відповідальності нашої Третьої штурмової, зараз підвищилась кількість штурмових дій противника. Ворог намагається повернути території, втрачені внаслідок наших успішних наступальних дій", — розповів він.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що диктатор РФ Володимир Путін хоче, щоб його літак супроводжували винищувачі під час поїздки до Туреччини. Джерела видання Middle East Eye розповіли, що Путін хотів би прилетіти до Туреччини під охороною російських бойових літаків, оскільки боїться, що Україна зможе атакувати його літак. Саме з цієї причини, за словами джерел, візит російського диктатора в Анкару було відкладено.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини