Головна Новини Світ Великобританія Британка зібрала гроші на весілля, але втратила всіх друзів і може потрапити до в'язниці
commentss НОВИНИ Всі новини

Британка зібрала гроші на весілля, але втратила всіх друзів і може потрапити до в'язниці

Тепер британка повинна повернути всі кошти назад

1 грудня 2020, 13:55
Поділіться публікацією:

Британка Тоні Стенден заради весілля своєї мрії та медового місяця, зважилася на аферу, щоб "збити" грошей зі своїх друзів і родичів.

Британка зібрала гроші на весілля, але втратила всіх друзів і може потрапити до в'язниці

наречена (фото з выдкритих джерел)

Жінка повідомила, що тяжко хвора і їй залишилося жити менш як два місяці. Вона переконувала знайомих і близьких людей в тому, що лікарі діагностували у неї онкологічне захворювання і їй потрібні гроші на курс лікування. Щоб надати своїй історії правдоподібності, Тоні навіть повністю збрила своє волосся.

І коли її друзі зібрали гроші на її "лікування", а це 8,5 тисячі фунтів стерлінгів (майже 325 тисяч гривень), вона витратила їх на весілля своєї мрії, а потім полетіла зі своїм чоловіком на відпочинок до Туреччини.

Через деякий час друзі та родичі британки з'ясували, що вона здорова і добре себе почуває і подали на неї в суд за шахрайство. Жінка визнала свою провину і зараз їй загрожує штраф і тюремне ув'язнення, а також вона повинна буде повернути всі гроші.

Одна зі знайомих Тоні зазначила, то за таку аферу вона мала б отримати кінопремію "Оскар", тому що її акторська гра була на вищому рівні, їй вдалося обдурити всіх.

Нагадаємо, нещодавно на бразильському курорті відбулося одне з найнезвичайніших весіль цього року. 33-річний чоловік, якого кинув напередодні коханий, одружився сам на себе, сказавши "так" своєму відображенню в дзеркалі. На свято він витратив майже 2 мільйони гривень.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Нью-Йорку в розпал пандемії коронавірусної інфекції, хасиди влаштували багатотисячне весілля. Влада офіційно заборонили його проводити, тому свято організували в умовах великої секретності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини