Головна Новини Світ Великобританія Британська компанія навчила штучний інтелект писати програмний код
commentss НОВИНИ Всі новини

Британська компанія навчила штучний інтелект писати програмний код

Перевіряла систему проблем кодування дочірня компанія Alphabet

4 лютого 2022, 04:35
Поділіться публікацією:

Компанія штучного інтелекту DeepMind із Великобританії навчила штучний інтелект писати програмний код на конкурентному рівні із програмістами. На змаганнях з людьми програма успішно виконала завдання середнього рівня та потрапила до 54% ​​найкращих програмістів. Про це повідомляє американський вебсайт про комп'ютерну техніку The Verge.

Британська компанія навчила штучний інтелект писати програмний код

Код - фото з відкритих джерел

Перевіряла систему проблем кодування дочірня компанія Alphabet. Конкурс відбувався на платформі Codeforces. На ньому програмісти будь-якого куточка Землі можуть перевірити свої навички. Штучний інтелект згенерував абсолютно новий код, який брав участь у десяти тестах. Тобто він не використав жодного готового шаблону. На цій платформі щотижня діляться проблемами у галузі програмування та видають рейтинги кодерів. Система схожа на оцінку Elo, яка використовується у шахах.

"Я можу впевнено сказати, що результати AlphaCode перевершили мої очікування", — сказав засновник Codeforces Майк Мірзаянов.

Спочатку засновник платформи був скептично налаштований. На його думку, у завданнях часто потрібно не лише реалізувати алгоритм, а ще розробити його. Проте, за результатами конкурсу Майк Мірзаянов визнав, що AlphaCode зміг виступити на рівні нового перспективного конкурента.

Нагадаємо, що головною і водночас найшанованішою книгою всіх християн є Біблія. У ній ми шукаємо відповіді на головні питання у нашому житті та долі всього людства. Але деякі дослідники кажуть, що у Святому Письмі є зашифровані послання, за допомогою яких можна дізнатися про значущі події.

Ізраїльський математик Еліяху Ріпс щодо Біблії знайшов " секретний код " . Завдяки йому вчені вже змогли передбачити кілька драматичних подій, які нібито відбулися точно з передбаченнями, знайденими на сторінках книги. Про це розповів американський журналіст Майкл Дрознін. За його словами, у Біблії "зашифровані" такі події, як вбивство ізраїльського політичного діяча Іцхака Рабіна (1995 рік), братів Кеннеді, а також Світова війна та інші.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини