Головна Новини Світ Великобританія Британських військових попередили про ймовірну війну проти РФ на боці України, – ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Британських військових попередили про ймовірну війну проти РФ на боці України, – ЗМІ

Військовослужбовці мають бути готовими до будь-якого можливого сценарію і їм варто обговорити це питання зі своїми рідними

22 серпня 2022, 08:07
Поділіться публікацією:

Військовослужбовці Великобританії вже попередили, що потрібно бути готовими будь-якої миті вирушити на війну в Україну. Військовослужбовці мають бути готові розглянути будь-який сценарій, і тому вже зараз варто про це попередити своїх рідних. Як передає портал "Коментарі", про це пише британський таблоїд "Mirror", з посиланням на уорент-офіцера Пола Карні та генерала Річарда Данната.

Британських військових попередили про ймовірну війну проти РФ на боці України, – ЗМІ

Британським солдатам сказали готуватися до бойових дій проти РФ / ua.depositphotos.com

Видання зазначає, що Британія досить рішуче налаштована допомагати Україні залишити свій суверенітет і територіальну цілісність і тому в країні розглядають будь-який варіант.

Карні, звертаючись з військовим, попередив тих, що вони мають бути у добрій фізичній формі. До того ж, якщо доведеться вирушити в Україну, то спілкування з рідними, які залишаться у Великій Британії, може бути перервано на довгий час.

Британський генерал Річард Даннат припускає відправлення британських військових до України. На його переконання, військовослужбовці мають бути готовими до будь-якого результату подій. При цьому генерал уточнив, що його словами не означають, що вже ухвалено рішення про перекидання армії Великобританії на допомогу ЗСУ, але такий сценарій розглядається і може бути задіяний. Це не можна виключати, враховуючи, що в Європі йде справжнісінька війна і Росія продовжує проявляти свою агресію. До того ж страждає не лише на Україну. Поведінка Росії стурбовані й інші країни, які є сусідами з Україною та Росією.

Читайте також на порталі "Коментарі" – звільнити Херсон без контрнаступу ЗСУ: експерт озвучив можливість.

Також видання "Коментарі" повідомляло – виїзд за кордон працівників: чому це важливо – які ще рішення потрібно ухвалити для допомоги бізнесу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини