Головна Новини Світ Великобританія Букінгемський палац був проти виступу Елтона Джона на похоронах принцеси Діани: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Букінгемський палац був проти виступу Елтона Джона на похоронах принцеси Діани: яка причина

Елтон Джон під час служби виконав перероблену версію «Candle In The Wind»

30 грудня 2021, 15:46
Поділіться публікацією:

Згідно з урядовими документами, опублікованими цього тижня британським національним архівом, Букінгемський палац не хотів, щоб Елтон Джон виступав на похоронах принцеси Діани. Про це повідомляє Insider.

Букінгемський палац був проти виступу Елтона Джона на похоронах принцеси Діани: яка причина

Елтон Джон співає «Candle in the Wind» на похороні Діани, принцеси Уельської в 1997 році - фото з відкритих джерел

Джон, який був близьким другом принцеси Діани, виконав перероблену версію "Candle In The Wind", пісні, яка спочатку була написана в пам'ять про Мерилін Монро, на похороні Діани в 1997 році. Співак Берні Топін змінив перший рядок пісні з "Goodbye Norma Jean" (справжнє ім'я Монро) на "Goodbye England's Rose".  

Однак у вмісті архівних урядових документів говориться, що старші члени королівського дому вважали, що текст "Candle in The Wind" був "занадто сентиментальним" для цієї нагоди.

У Вестмінстерському абатстві — королівській церкві, де відбувся похорон Діани — був у готовності сольний саксофоніст для виконання пісні на випадок, якщо палац відмовить Джону виступити.

У відповідь Преосвященний доктор Уеслі Карр, тодішній декан Вестмінстерського абатства, особисто звернувся до палацу і стверджував, що було б добре для мільйонів людей, які відчували "особисту скорботу", якби виступив Джон.

Sky News повідомляє, що в окремій нотатці, надісланій "старшому члену королівського дому", Карр, який брав участь у переговорах щодо служби між палацом і родиною принцеси Діани, сказав, що пісня Джона захопить настрій громадськості і стане невід'ємною частина похоронної служби.

"Це вирішальний момент у службі, і ми закликаємо до сміливості. Це ... дещо від сучасного світу, який представляла принцеса. Я з повагою вважаю, що будь-яка класична чи хорова (навіть популярна класика, як-от щось Ллойда Веббера) є недоречною", – написав Карр.

Далі в примітці Карр заявив, що пісня Джона звучала "весь час по радіо" після смерті Діани.

"Я був би готовий обговорити значення цієї пропозиції по телефону з ким завгодно", — закінчувалася записка.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Меган Маркл та принц Гаррі дуже образилися на королеву через фото з дитиною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини