Головна Новини Світ Великобританія Це не загроза, а попередження: у Великій Британії знову нагадали Росії про санкції
commentss НОВИНИ Всі новини

Це не загроза, а попередження: у Великій Британії знову нагадали Росії про санкції

Міністр закордонних справ Британії Ліз Трасс наголосила, що за потенційне нове вторгнення РФ в Україну Британія готова запровадити жорсткі санкції.

29 грудня 2021, 12:04
Поділіться публікацією:

Офіційний Лондон не переглянув своєї позиції і вважає, як і раніше, що за найменшу спробу Росії піти на нове вторгнення в Україну Великобританія запровадить жорсткі санкції. Також Великобританія не ставиться серйозно до звинувачення Кремля у тому, що провокації здійснює сама Україна та НАТО. Як передає портал "Коментарі", про це заявила міністр закордонних справ Британії Ліз Трасс у своїй статті для видання "Європейська правда".

Це не загроза, а попередження: у Великій Британії знову нагадали Росії про санкції

Прапор Великобританії. Фото з відкритих джерел

Ліз Трас відзначила. Великобританія та її союзники чітко дали зрозуміти, що військове вторгнення в Україну стане величезною помилкою Москви. Жодна спроба Кремля піти на таку провокацію не залишиться поза увагою Лондона та його союзників щодо НАТО. Буде запроваджено пакет економічних санкцій, який дуже серйозно послабить російську економіку.

За словами міністра, Великобританія уважно вивчає заяви Кремля, які покликані звинуватити Україну та країни НАТО у провокації, покласти вину саме на Київ за можливу агресію, але такі методи не спрацюють.

При цьому Трасс підкреслила, що Великобританія вже не один раз заявляла і готова знову це повторити. На Заході ніхто не має на меті загрожувати Росії. Ті заяви, які роблять перші особи Великобританії лише мають одну мету – застерегти Росію від непотрібних дій та хибних кроків, у відповідь на які в НАТО точно дадуть відповідь.

Читайте також на порталі "Коментарі" – в ЄС розкритикували вимоги Росії з безпеки та заявили, що теж хочуть включитися у переговори між Росією та США, тому що на них порушується тема безпеки європейського континенту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини