Головна Новини Світ Великобританія Чи варто рухатись до заморожування війни: з'явилася реакція прем'єра Британії
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи варто рухатись до заморожування війни: з'явилася реакція прем'єра Британії

Прем'єр Британії Ріші Сунак назвав спроби заморозити війну в Україні помилковими

23 травня 2023, 10:45
Поділіться публікацією:

Війна на тому етапі, на якому вона сьогодні відбувається в Україні, не може бути заморожена. Усі ті, хто намагається просувати ці ідеї, сьогодні діє "абсолютно неправильно". Ці спроби мають бути припинені. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив прем'єр-міністр Великобританії Ріші Сунак, пише "Evening Standard".

Чи варто рухатись до заморожування війни: з'явилася реакція прем'єра Британії

Ріші Сунак. Фото: із відкритих джерел

Сунак відреагував на заяви колишнього лідера лейбористів Джеремі Корбіна про те, що потрібно зробити все можливе, щоб вогонь в Україні було припинено вже зараз. Він закликав владу Британії публічно підтримати міжнародні заклики про припинення бойових дій в Україні.

Прем'єр-міністр Великобританії зазначив, якщо сьогодні припинити вогонь, то це не призведе до справедливого та довгого світу для України. Ріші Сунак нагадав, що саме Росія розпочала повномасштабну війну проти України і саме Росія вторглася на територію України, окупувавши частину території та вчинивши жахливі військові злочини.

"Усі плани, що маскуються під мирні плани, які насправді є спробами просто заморозити конфлікт там, де він є, є абсолютно неправильними, і вони мають бути відкинуті", — заявив Сунак.

Читайте також на порталі "Коментарі" — добігає кінця травень. Україна, продовжуючи боротися за своє право на самостійність, на свободу, вже понад 450 днів відбиває російську агресію. Експерти вже традиційно проаналізували для видання "Коментарі" найважливіші події минулого тижня (15-21 травня) та їх можливий вплив на наше майбутнє.

Також видання "Коментарі" повідомляло – поява мирних планів для України: у МЗС пояснили у чому небезпека.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.standard.co.uk/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини