Головна Новини Світ Великобританія Чоловік посварився зі своєю коханою у відпустці і помер
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік посварився зі своєю коханою у відпустці і помер

Ірландець відправився у відпустку до Іспанії, посварився зі своєю дівчиною і потонув у морі

2 жовтня 2021, 10:05
Поділіться публікацією:

Чоловік потонув, купаючись в океані недалеко від міста Аліканте на узбережжі Коста Бланка. Про це пише Daily Mail. Повідомляється, що 40-річний чоловік потрапив у скрутне становище у водах біля пляжу Альбуферета, на північний захід від центру міста.

Чоловік посварився зі своєю коханою у відпустці і помер

Узбережжя Аліканте, фото з відкритих джерел

За попередньою інформацією, чоловік посперечався зі своєю партнеркою перед тим, як увійти в воду, а непідтверджені місцеві повідомлення припускають, що він пив. Рибалки помітили його тіло плаваючим у воді і витягли на берег.

Поліція і парамедиків були мобілізовані і провели йому штучне дихання, але їх зусилля були марними, і він був оголошений мертвим на місці події.

Плайя-де-ла-Альбуферета — піщаний пляж за кілька хвилин їзди на північний захід від центру Аліканте, який є популярним місцем серед місцевих жителів.

Суд почав розслідування і очікує звіту поліції і результатів розтину, які, можливо, не будуть оприлюднені. Ще не відомо, чи був померлий ірландець емігрантом або відпочивальником. Його ім'я і національність його супутниці не розголошуються. Ніхто в штаб-квартирі національної поліції Іспанії в Аліканте не прокоментував ситуацію.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що у Дніпрі в найбільшому аквапарку міста "Happy Day" потонула 9-річна дитина. На місце події прибули дві машини швидкої допомоги. Попри всі намагання, медикам не вдалося врятувати життя дитини. Детальніше про це читайте у нашій статті.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що в Черкаській області у річці виявили труп чоловіка зі слідами насильницької смерті. Напередодні чоловік посварився з матір'ю і пішов з дому. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини