Головна Новини Світ Великобританія Чому королева Єлизавета II дала "ляпаса" принцу Гаррі і Меган Маркл
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому королева Єлизавета II дала "ляпаса" принцу Гаррі і Меган Маркл

Можливий переїзд принца Вільяма в Віндзорський замок назвали "ляпасом" для принца Гаррі

7 вересня 2021, 11:55 comments1441
Поділіться публікацією:

Кейт Міддлтон і принц Вільям можуть переїхати в Віндзорський замок, в який два роки тому королева не пустила принца Гаррі та його дружину Меган Маркл. Про це пише видання Daily Express.

Чому королева Єлизавета II дала "ляпаса" принцу Гаррі і Меган Маркл

Єлизавета II (фото з відкритих джерел)

"Образа королевою Єлизаветою II Меган Маркл і прохання принца Гаррі жити в Віндзорському замку можна розглядати як "ляпас" жителям США", — заявив королівський коментатор в світлі недавніх повідомлень.

Королева нібито завадила герцогу і герцогині Сассекському переїхати до Віндзорського замку в 2019 році. Перш ніж Гаррі і Меган вирішили покинути Британію, королева відхилила прохання пари і замість цього запропонувала котедж Фрогмор в маєтку Віндзор. Хоча, як повідомлялося, пара не могла переїхати до Віндзорського замку, з'ясувалося, що Кейт і принц Вільям тепер можуть переїхати в резиденцію.

У своїй статті для New Zealand Herald королівський коментатор Елснер заявила, що жителі Сассекса можуть розцінити це як "ляпас". Дійсно, імовірно цей крок може додати "більше боєприпасів" тим, хто вважає, що з Сассекса несправедливо зверталися в той час, коли вони були діючими членами королівської сім'ї.

"Якби королева відкрила свій обожнюваний будинок для Кембриджів, відмовивши Гаррі і Меган в тому ж проханні, було б важко не зрозуміти це як ляпас емігрантам сассекським. Однак, якщо цей переїзд дійсно станеться, він доведе, що для Вільяма і Кейт вже давно існує одне правило, а для Гаррі та Меган — інше", — підкреслила королівський коментатор.

Нагадаємо, нещодавно портал "Коментарі" інформував, що стало відомо, чию сторону прийняла королева Єлизавета II в конфлікті між принцами Уїльямом і Гарі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини