Головна Новини Світ Великобританія Дівчина з ганебним татуюванням показала, за що на тілі соромно найбільше (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дівчина з ганебним татуюванням показала, за що на тілі соромно найбільше (ФОТО)

Дівчина шкодує тільки про одне своє рішення

3 вересня 2021, 14:35
Поділіться публікацією:

Мешканка Великобританії "забила" татуюваннями все тіло і показала єдиний малюнок, за який їй соромно. 25-річна Сара-Джейн Сінклер показала руки, ноги, живіт, груди, спину і шию, які практично повністю покриті татуюваннями, пише The Sun.

Дівчина з ганебним татуюванням показала, за що на тілі соромно найбільше (ФОТО)

Дівчина із сороміцьким татуюванням. Фото: The Sun

Обличчя дівчини також розписано дев'ятьма написами, в тому числі stand out ("виділяйся з натовпу") і be original ("будь оригінальним").

Їй було введено 15 мілілітрів наповнювача в обличчя, який розтікся по губах, носі та підборідді, що призвело до значної зміни зовнішності й водночас зміцнення самовпевненості.

За останній рік вона також щодня користувалася соляріями протягом 15 хвилин майже кожного дня, використовуючи суперечливий спрей для засмаги, що містить неліцензійне з'єднання меланотан. Воно стимулює вироблення меланіну в шкірі та дозволяє розвивати темну засмагу.

"У мене майже два рукави для рук, половина ноги, трохи в попереку і животі, всі груди, шия і пальці, задня частина стегон і, очевидно, обличчя", — говорить дівчина.

Єдине про що шкодує, — це тату на попі, яке зробила на честь свого хлопця. Вони зустрічалися всього два тижні, а татуювання залишилася на все життя.

"Ми зустрічалися всього два тижні, але тоді мені здавалося, що це приголомшлива людина. А я дуже імпульсивна в татуюваннях", — поскаржилася красуня.

Дівчина з ганебним татуюванням показала, за що на тілі соромно найбільше (ФОТО) - фото 2
Дівчина з ганебним татуюванням показала, за що на тілі соромно найбільше (ФОТО) - фото 3

Попри постійні негативні репліки в мережі та занепокоєння з боку своїх близьких, Сара-Джейн продовжує дотримуватися свого надзвичайного режиму краси: нескінченних татуювань, наповнювача і засмаги, а також сеансів PT, які допомагають його закріпити.

Вона не дозволяє негативним коментарям дійти до неї й заохочує інших бути справжніми людьми та ігнорувати ненависників. Сара-Джейн каже, що для неї негативні коментатори — це нещасні, негативні люди. Деякі люди беруть це близько до серця, але краще просто це ігнорувати.

"Я вірю в закон тяжіння, тому якщо я ігнорую негатив і просто думаю позитивно, тому позитив повернеться до мене. Тільки негативні люди викликають у них негатив", — додала вона.

Нагадаємо, камери допоможуть знайти злочинців по голосу, татуюванні та очах. У Росії злочинців і підозрюваних шукатимуть за допомогою міських камер відеоспостереження і впізнаватимуть не тільки по обличчю, а й по райдужній оболонці ока, голосу і татуюваннях. 

Як повідомляло видання "Коментарі", недавно технологія розпізнавання осіб допомогла знайти викрадача картини Архипа Куїнджі "Ай-Петрі. Крим". Поліціянти звернулися за допомогою до фахівців, які відповідають за систему "Безпечне місто". Вони застосували алгоритм, встановили особу чоловіка, який виніс полотно з Третьяковської галереї, і простежили по камерах, куди він подався.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини