Головна Новини Світ Великобританія Дівчина стала зіркою Мережі через занадто високій зріст
commentss НОВИНИ Всі новини

Дівчина стала зіркою Мережі через занадто високій зріст

Соціальні мережі допомогли змінити життя Ліззі Грумбрідж на краще

24 червня 2021, 00:36 comments1012
Поділіться публікацією:

Мешканка Великобританії Ліззі Грумбрідж стала популярною в соціальних мережах завдяки своєму високому зросту в 192 сантиметри. Не так давно дівчина соромилася своєї зовнішності, але зараз стала більш простіше до неї ставитися, і навіть навчилася заробляти на цьому.

Дівчина стала зіркою Мережі через занадто високій зріст

Дівчина (фото з відкритих джерел)

Daily Star пише, що раніше у 27-річної матері трьох дітей Ліззі було багато комплексів через занадто високий зріст. Вона відчувала себе некрасивою, не могла повірити в себе.

Дівчина стала зіркою Мережі через занадто високій зріст - фото 2

"До 13 років я була набагато вищою, аніж більшість хлопчиків в моїй школі, а також вищою за всіх дівчаток і членів моєї сім'ї. З 16 років на мене стали звертати увагу на вулиці, тому що я сильно виділялася з натовпу. У школі мене називали дилдою і довжелезною, це змушувало мене ніяковіти і соромитися своєї зовнішності", — пояснила дівчина.

Однак соціальні мережі допомогли змінити життя Ліззі на краще. За її словами, за допомогою TikTok вона нарешті прийняла і полюбила себе.

Дівчина стала зіркою Мережі через занадто високій зріст - фото 3

"TikTok допоміг мені прийняти свою зовнішність. Зараз у мене 127 000 підписників, які називають мене королевою і богинею і поклоняються мені завдяки моєму зросту. Тепер мені подобається бути високою", — сказала дівчина.

Крім того, Грумбрідж зізналася, що віднедавна почала заробляти на рекламі. Також пів року тому вона зареєструвалася на платформі OnlyFans, користувачі якої повинні заплатити певну суму, щоб отримати доступ до контенту.

Як ми повідомляли раніше, кожна дівчина мріє зустріти гідного чоловіка, з яким можна побудувати міцну сім'ю. Але не всім представницям прекрасної статі вдається зробити це легко і швидко. Психологи виділили кілька причин, через які у дівчини може не складатися особисте життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини