Головна Новини Світ Великобританія Дівчина, яка пережила цькування в школі, знайшла незвичайний спосіб відповісти кривдникам на випускному
commentss НОВИНИ Всі новини

Дівчина, яка пережила цькування в школі, знайшла незвичайний спосіб відповісти кривдникам на випускному

16-річна Фелісіті Уорбертон з англійського міста Дройтвіч, графство Вустершир, знайшла незвичайний спосіб відповісти кривдникам і приїхала на випускний бал у супроводі майже 300 байкерів

13 вересня 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

Дівчина сподівалася, що може залучитись підтримкою кількох байкерів, але була шокована, коли десятки людей відгукнулися на її прохання. Зрештою, їх було так багато, що Фелісіті знадобилося півгодини, щоб подолати п’ять миль від її дому в Дройтвічі, Вустер, до стадіону. Про це повідомляє Metro.

Дівчина, яка пережила цькування в школі, знайшла незвичайний спосіб відповісти кривдникам на випускному

Британка відповіла кривдникам, фото з відкритих джерел

Мама Фелісіті Кетрін організувала все для своєї доньки, коли вона опублікувала звернення у Facebook минулого місяця. Вона попросила членів мотоциклетного клубу WAC допомогти відвезти Фелісіті, яка страждає на дислексію (хвороба, що характеризується проблемами з читанням, попри нормальний інтелект та за відсутності порушень слуху і зору) та синдром Аспергера (порушення психічного розвитку, що характеризується серйозними труднощами в соціальній взаємодії, а також обмеженим, стереотипним, повторюваним репертуаром інтересів і занять), на шкільний захід на стадіоні Worcester Warriors.

Фелісіті з нетерпінням чекала свого випускного, бо відчуває, що це буде момент, коли вона зможе показати кривдникам зі школи, що вони більше не можуть їй нашкодити. Вони настільки знущалися над нею, що вона навіть думала про самогубство за останній рік, тому у її випускний вечір вона "втерла носа" всім, хто знущався з неї у школі. 

Дівчина, яка пережила цькування в школі, знайшла незвичайний спосіб відповісти кривдникам на випускному - фото 2

"Це було неймовірно. Ми сподівалися, що, можливо, приїде приблизно десять байкерів, але їх були сотні. Ми були вражені. Фелісіті насолоджувалась кожною хвилиною, і було просто неймовірно побачити підтримку всіх байкерів. Щодня її ображали, і це розчарувало її, але ми відчули, що після понеділка все змінилось — наша прекрасна, Фелісіті дійсно насолоджується і пишається собою. Вона дивовижна дівчина, і вона не заслужила цього, тому побачити, як вона запалає, як ялинка, було абсолютно фантастично", — каже мама дівчини.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував, чому студенти ВДПУ зібралися на протест у свій випускний.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини