Головна Новини Світ Великобританія Єлизаветі II довелося залишитися в лікарні
commentss НОВИНИ Всі новини

Єлизаветі II довелося залишитися в лікарні

У королеви Великобританії Єлизавети II погіршилося самопочуття, вона провела ніч в лікарні

22 жовтня 2021, 07:27
Поділіться публікацією:

95-річна королева Великобританії Єлизавета II провела ніч в лікарні. Як передає видання "Коментарі", про це пише Reuters, посилаючись на Букінгемський палац і джерела.

Єлизаветі II довелося залишитися в лікарні

Королева Великобританії Єлизавета II. Фото: журнал Фокус

У палаці запевняють, що королева не захворіла на коронавірус. Медики просто рекомендували їй трохи підлікуватися і відпочити. Повідомляється також, що Єлизавета II звернулася в лікарню в середу, там їй зробили певні процедури, після чого вона негайно повернулася до Віндзорського замку. У королеви гарний настрій і самопочуття, немає стомлюваності. Тому приводів для занепокоєння про її здоров'я немає.

В той же час у джерел Reuters трохи інша інформація. Королеві все-таки рекомендували залишитися в медустанові, щоб не наражатися на небезпеку. Єлизаветі II довелося внести корективи в свій насичений графік. У середу вона скасувала офіційний візит до Північної Ірландії. У вівторки королева зустрічалася зі знатними бізнесменами, мільярдерами. Джерело Reuters запевняє, що тоді ніщо не віщувало погіршення самопочуття королеви.

Зазначимо, останній раз з'являлися повідомлення про те, що Єлизавета II була госпіталізована ще в 2013 році, тоді вона страждала від симптомів гастроентериту. У 2018 році Єлизаветі II зробили операцію з лікування катаракти ока, а в 2003 році — операцію на коліні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — здоров'я королеви Великобританії похитнулося, Єлизавета II тепер ходить з тростиною.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло — королева Єлизавета II пригнічена після істерики з тіарою Меган Маркл, розказаної в новій книзі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини