Головна Новини Світ Великобританія Facebook заблокував популярну визначну пам’ятку через вульгарну назву
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook заблокував популярну визначну пам’ятку через вульгарну назву

Найменування популярного серед місцевих жителів та рибаків водного каналу Cockshoot Dyke тепер заборонили вживати у Facebook

16 вересня 2021, 21:15 comments1400
Поділіться публікацією:

У соцмережі Facebook заблокували назву улюбленого туристичного місця у Великобританії. У компанії кажуть, що назва занадто неслухняна, і її алгоритми навіть класифікували її як "мову ненависті". Система соціальних мереж викреслила будь-яку згадку про водний канал Cockshoot Dyke, назва якого раніше нікого не бентежила. Про це пише The Sun.

Facebook заблокував популярну визначну пам’ятку через вульгарну назву

Канал Cockshoot Dyke, фото з відкритих джерел

Стів Берджесс, адміністратор на сторінці "Любіть Норфолк Бродс" у Facebook, сказав, що це сталося, коли одна з учасниць написала, що вона пришвартувалась уздовж відрізка, що веде до Cockshoot Broad. Його було негайно видалено завдяки поєднанню слів "півень, стріляти і дайка".

У Facebook заявили, що причиною є "насильство та сексуальний вміст". 61-річний Стів Берджесс сказав: "Вони зібрали два і два разом і отримали 58. Ви повинні сміятися. Іронія насправді в тому, що користувачі щодня бачать так багато непристойного, насильницького чи сексуального, але ніхто і нічого з цим не робить. Люди вважали це смішним, кажучи, що його слід називати "водним шляхом, який не буде названий".

Бізнесмен, який керує магазинами риболовлі та подарунків, сказав, що рибалки, які розмовляють про місця для риболовлі, часто порушують фільтри Facebook, і йому заборонили публікувати фотографії протягом 24 годин. 

Як раніше інформував портал "Коментарі", в Україні заблокували незаконний онлайн-кінотеатр із багатомільйонною аудиторією. Основою заробітку була реклама, розміщена на сервісі, а також плата за преміум-акаунт. За попередніми даними, прибуток фігуранта становив понад 15 мільйонів гривень. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини