Головна Новини Світ Великобританія Глава Міноборони Британії заявив про ще один стратегічний провал Росії у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава Міноборони Британії заявив про ще один стратегічний провал Росії у війні

Анонсований Росією вихід із Херсона став черговим стратегічним провалом для них, впевнені у Міноборони Великобританії.

12 листопада 2022, 14:50 comments1478
Поділіться публікацією:

Втрата російськими військами Херсона як єдиного захопленого з 24 лютого обласного центру України це черговий стратегічний провал Росії. Як передає видання "Коментарі", про це заявив міністр оборони Великобританії Бен Уоллес у Twitter.

Глава Міноборони Британії заявив про ще один стратегічний провал Росії у війні

Бен Воллес. Фото: Getty Images

"Анонсований Росією вихід із Херсона став черговим стратегічним провалом для них. У лютому Росія не змогла захопити жодну зі своїх великих цілей, окрім Херсона", — заявив Уоллес.

На його думку, настав час громадянам Росії поставити питання, чому керівництво їхньої країни вирішило піти повномасштабною війною на Україну. Результатом цієї війни стало те, що Росія втратила і продовжує втрачати величезну кількість своїх військових. А сам Кремль лише отримав міжнародну ізоляцію та приниження.

Бен Уоллес висловив прогноз, що Україна лише посилюватиме тиск, звільняючи свої території, а Великобританія та інші союзники Києва лише в цьому допомагатимуть.

"У той час як ми вітаємо відступ (Ред. – окупантів з Херсона), ніхто не буде недооцінювати загрозу, що триває РФ", — додав міністр оборони Великобританії.

Читайте на порталі "Коментарі" — українська армія не зупиниться на звільненні Херсона: у рейтинговому виданні "NYT" озвучили оптимістичний прогноз.

Також видання "Коментарі" повідомляло – до Республіки Білорусь (РБ) продовжують прибувати військові ешелони з РФ, повідомляє моніторингова група "Белорусский Гаюн". Якою є ймовірність повторного нападу з боку РБ на Україну? Чи може Білорусь спалахнути зсередини? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини