Головна Новини Світ Великобританія Керівник МЗС Британії звернувся до російського народу
commentss НОВИНИ Всі новини

Керівник МЗС Британії звернувся до російського народу

В річницю вторгнення армії Російської Федерації очільник МЗС Британії Джеймс Клеверлі звернувся до громадян РФ.

24 лютого 2023, 17:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Великобританії Джеймс Клеверлі оприлюднив звернення до Росії та її народу, щоб зупинити війну в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

Керівник МЗС Британії звернувся до російського народу

Міністр закордонних справ Великобританії Джеймс Клеверлі. Фото з відкритих джерел

Британський політик Джеймс Клеверлі наголосив про необхідність закінчити війну в Україні, а це можна зробити швидко, якщо Росія виведе свої війська з території незалежної країни, додавши, що після цього можна почати мирні переговори.

Звертаючись у повідомленні до російського народу міністр закордонних справ Великобританії стверджує, що війна нікому не потрібна.

"Народ України не хоче війни. Решта світу не хоче війни. Я думаю, що й ви теж. Ця війна безглузда. Це трагічно. Російська держава вигадувала привід за приводом, щоб виправдати це", — вважає Клеверлі.

Згадуючи першу річницю вторгнення Російської Федерації Клеверлі підсумував, що від цього отримали росіяни.

"Тисячі ваших синів, братів і близьких були вбиті. Ціни ростуть, доходи падають, а Росія стає все більш залежною від іноземних держав", — говорить британський політик.

В кінці Джеймс Клеверлі запевнив, що його країна "не сперечається з російським народом", проте не згоден з "шляхом, який обирає уряд" Російської Федерації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на думку радника міністра оборони України Путін більше не вірить у свою перемогу.

Також "Коментарі" писали, що російська пропаганда назвала головного ворога РФ. На думку російського військового у відставці це не Україна. Своє припущення він зробив на основі виступу Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини