Головна Новини Світ Великобританія Кого британці хочуть бачити майбутнім монархом - результати шокували палац
commentss НОВИНИ Всі новини

Кого британці хочуть бачити майбутнім монархом - результати шокували палац

На вибір британців міг вплинути серіал «Корона»

16 грудня 2020, 12:30 comments1400
Поділіться публікацією:

Британська аналітична компанія YouGov провела опитування серед громадян країни та вияснила, кого б вони хотіли бачити наступним монархом після Єлизавети II. Про це повідомив ресурс Daily Express.

Кого британці хочуть бачити майбутнім монархом - результати шокували палац

Кого жителі Британії хочуть бачити наступним монархом. Фото: condenast-media

Як показали результати, британці хочуть, щоб країну очолив не законний наступний спадкоємець принц Уельський Чарльз, а принц Вільям, хоч він і другий в черзі на трон.

Тож, за  Вільяма проголосувало 40% учасників опитування. Натомість за Чарльза дещо менше — 32%.

Компанія YouGov має припущення, що на громадян вплинув телесеріал від платформи Netflix "Корона". Там принца Чарльза не завжди зображають в позитивному світлі. Хоча експерти наголошують, що кінострічка частково не збігається з реальністю.

Також опитування показало, що чотирнадцять відсотків громадян Британії взагалі не хочуть аби в країні панувала монархія. Решта опитаних утрималися від відповідей.

Королівська сім'я неабияк стурбована такими результатами, адже планувалося, що наступним монархом стане принц Чарльз. В британських ЗМІ  почали поширюватися чутки, що королева Єлизавета II планує піти на спокій після того, як їй виповниться 95 років. Натомість її регентом може стати старший син.

Нагадуємо, що раніше дослідник британської культури Брайан Козловські написав книгу, в якій розповів про головні секрети довголіття Її Величності. Серед важливих складових фізична активність, спеціальна дієта, догляд за шкірою, безперервне навчання, душевне здоров'я.

Також, сайт "Коментарі" розповідає, скільки коштують захисні маски членів Королівської сім'ї



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини