Головна Новини Світ Великобританія Королева Великобританії Єлизавета шукає придворного SMM-ника
commentss НОВИНИ Всі новини

Королева Великобританії Єлизавета шукає придворного SMM-ника

Єлизавета II пропонує оклад в розмірі 27 тисяч фунтів стерлінгів на рік

2 лютого 2021, 04:00
Поділіться публікацією:

На сайті Букінгемського палацу з'явилася інформація про топ, що в команду королеви потрібен фахівець з просування в соціальних мережах.

Королева Великобританії Єлизавета шукає придворного SMM-ника

Королева Єлизавета (фото з відкритих джерел)

Повідомляється, що в посадові обов'язки SMM-фахівця буде входити створення інформаційних публікацій, а також зйомка і монтаж відеороликів для розміщення в соціальних мережах. Королівські вимагали не надто завищені. Здобувач повинен вміти працювати з фото- і відеоконтентом, мати дизайнерський досвід, володіти навичками копірайтингу і SMM а також проявляти творчий підхід до роботи

Крім цього, від здобувача очікується вміння використовувати аналітику в соцмережах і налаштовувати рекламу.

Планується, що здобувач буде приділяти роботі 37,5 години на тиждень. Його зарплата складе 27 тисяч фунтів стерлінгів на рік.

Нагадаємо, Єлизавета II візьме новообраного президента Америки Джозефа Байдена і інших світових лідерів в Букінгемському палаці перед самітом "великої сімки", який відбудеться в червні. Разом з королевою лідерів країн зустрічатимуть Принц Уельський, герцогиня Корнуелл, Герцог і Герцогиня Кембриджські. Майбутню зустріч називають "прийомом м'якої сили". Поки представники палацу не бажають коментувати цю інформацію і ділитися подробицями. Плани про проведення прийому в Великобританії були озвучені вже давно.

Прем'єр-міністр Борис Джонсон переконаний, що дана зустріч допоможе обговорити подробиці економічного співробітництва та сформувати консенсус щодо того, що світова економіка повинна оговтатися від пандемії коронавірусу на основі принципів вільної торгівлі та сталого розвитку.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини