Головна Новини Світ Великобританія Коронавірус змушує людей масово закуповувати книжки - названо причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус змушує людей масово закуповувати книжки - названо причину

У книжковій крамниці Бристолю британці закуповували одразу полички, наповнені книжками, а іноді - цілі бібліотеки

2 лютого 2021, 22:30
Поділіться публікацією:

Під час карантину у Великобританії люди масово закуповували книжки — і все для того, аби гарно виставити їх на полички позаду себе під час відеодзвінків. Інформацію про це передає BBC з посиланням на спеціалізовану книжкову крамницю.

Коронавірус змушує людей масово закуповувати книжки - названо причину

Декорації для фону в Zoom. Фото: джерело

Bookbarn International — компанія, яка продає та здає в аренду книжки для декорацій фільмів, серіалів та телевізійних шоу. Її генеральний директор Нік Бейтс розповів, що режим самоізоляції примусив англійців займатися обладнанням своїх домашніх офісів. А задля того, аби видаватися розумнішими під час відеозустрічей, вони використовують книжки.

За підрахунками компанії, запити на придбання книжок оптом, яких раніше було два-три, в цей період злетіли до десятків на тиждень.

"Деякі покупці замовляють просто книжки, хтось одразу з поличками, а дехто — цілі бібліотеки. Іноді клієнти просять зібрати для них підбірки: хтось орієнтується на корінці та оформлення книг, для когось важливі назви", — розповідає Нік Бейтс.

На думку директора компанії, люди за час самоізоляції втомилися від стандартних фонів, як пропонував їм Zoom.

Один з його клієнтів розповів, що так захопився створенням фону для відеодзвінків, що побудував цілий домашній офіс, атмосфера в якому додала продуктивності його роботі.

"Мої колеги почали навіть жартувати з мене, через те, скільки грошей я витратив на цю свою забаганку заради фону у Zoom", — розповів бібліофіл.

Нещодавно "Коментарі" розповідали про кумедну історію з Мексики, де депутатка на засіданні свого парламенту в режимі онлайн поставила замість фону своє фото і пішла геть.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини