Головна Новини Світ Великобританія 12 років пошуків: в Англії розслідують справу про загадкове зникнення шеф-кухаря (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

12 років пошуків: в Англії розслідують справу про загадкове зникнення шеф-кухаря (ФОТО)

Англійська шеф-кухар зникла безвісти у 2009 році

27 серпня 2021, 18:13
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У британському графстві Північний Йоркшир поліція продовжує розслідувати справу безвісти зниклої Клаудії Лоуренс. З моменту зникнення дівчини минуло 12 років. Про це пише видання Mirror.

12 років пошуків: в Англії розслідують справу про загадкове зникнення шеф-кухаря (ФОТО)

Зникнення Клаудії Лоуренс. Фото Mirror

Клаудія Лоренс безслідно зникла в березні 2009 року. На той час дівчині було 35 років. Вона обіймала посаду шеф-кухаря в Гудрік-коледжі Йоркського університету в Центрі Роджера Кірка. У день зникнення Лоуренс повернулася з роботи, поговорила телефоном із матір'ю, відправила о 20:23 текстове повідомлення своєму другові й о 21:12 отримала смс від працівника бару на Кіпрі.

12 років пошуків: в Англії розслідують справу про загадкове зникнення шеф-кухаря (ФОТО) - фото 2

Уже наступного ранку дівчина не вийшла на роботу, і колеги забили тривогу. Пізніше родичі звернулися в поліцію. Через шість тижнів пошуку Клаудії справа була перекваліфікована в умисне вбивство. Однак правоохоронці зазначили, що доказів того, що дівчина мертва, у них немає.

З моменту зникнення Клаудії Лоуренс минуло 12 років. Поліція продовжує розслідування і не втрачає надії пролити світло на це загадкове зникнення шеф-кухаря.

12 років пошуків: в Англії розслідують справу про загадкове зникнення шеф-кухаря (ФОТО) - фото 3

Як пише джерело, сьогодні правоохоронці викопали землю біля гравійних кар'єрів всього за кілька кілометрів від того місця, де Лоуренс востаннє бачили випадкові перехожі 12 років тому. Офіцери оточили велику ділянку землі біля гравійних кар'єрів у Сенд-Хаттон, селі за 12 кілометрів від будинку Клаудії у Йорку.

Вчора група підводних дайверів дослідила сусідні озера і протягом наступних кількох днів продовжить там роботу.

12 років пошуків: в Англії розслідують справу про загадкове зникнення шеф-кухаря (ФОТО) - фото 4

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що в Росії зниклу дитину знайшли розчленованою у мішку. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що в Італії була вбита молода дівчина з України. Стали відомі деякі подробиці справи. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини